fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 225593
تاریخ انتشار : 4 آذر 1396 6:7

مبارزه دولت با قاچاق باعث رشد 30 درصدی سهم بازار آونگ شده است

شرکت آونگ با اتکا به پشتوانه فنی و تخصصی در صنعت انفورماتيک کشور در سال 85 تاسيس شد. زمينه اصلی فعاليت شرکت در ابتدا عرضه و پشتيبانی محصولات فلش درايو، هارد ديسک و مموری کارت بود که به تدریج محصولات SSD و ماژول های رم نیز به سبد کالای این شرکت افزوده شد. اکنون شرکت آونگ نماینده انحصاری محصولات ADATA تایوان است که به عنوان دومین تولید کننده رم جهان شناخته می شود. همچنین این شرکت نماینده انحصاری برند Huntkey که در زمینه تولید پاور (منبع تغذیه) و محصولات الکترونیکی کامپیوتری فعال است. شرکت آونگ به بخش خدمات پس از فروش نیز اهمیت بسیاری می دهد و در این رابطه هاردهای اکسترنال ای دیتا را با 4 سال گارانتی عرضه می کند که یکسال بیشتر از گارانتی بین المللی خودش است. سید محمدعلی میرلوحی، مدیرعامل شرکت آونگ در گفت و گو با فناوران ضمن تشریح فعالیت شرکت در 11 سال گذشته و برنامه های آونگ برای ورود به تکنولوژی IOT، از اقدامات اخیر دولت برای جلوگیری از کالای قاچاق قدردانی کرد و گفت: این اقدامات باعث شد تا سهم بازارمان به عنوان یک واردکننده رسمی، از شهریورماه سال گذشته 30 درصد افزایش پیدا کند.

فخری زارع
این گفت و گو را در ادامه می خوانید.
شرکت آونگ را اکثرا با هاردهای ذخیره سازی ای‎دیتا  و خدمات با کیفیت آن می شناسند، طی چند سال گذشته چه محصولاتی به سبد کالایی اضافه شده و برنامه تان برای توسعه فعالیت در سال های آتی چیست؟
شروع فعالیت شرکت آونگ سال 85 با برند "ای‎دیتا" کلید خورد و موفق شدیم در بازار ذخیره سازی اطلاعات سهم زیادی از اعتماد مشتریان را به دست آوریم. برای نخستین بار خدمات ویژه ای در زمینه ریکاوری رایگان اطلاعات ارایه کردیم، چرا که یکی از مشکلات عمده مصرف کنندگان در این زمینه اطلاعاتی بود که از دست می رفت. همچنین روی هاردهای اکسترنال ای‎دیتا گارانتی 4 سال ارایه کردیم تا مشتریان با خیالی راحت تر کالای خود را خریداری کنند.
در واقع تمام تمرکز آونگ ایجاد مزایایی است که برای مشتریان اهمیت دارد و با شناسایی آنها برنامه های خود را تنظیم می کند.
حدود 7 سال پیش آونگ وارد بازار الکترونیک شد و سه راهی های برق با پورت USB را عرضه کرد.
سه راهی های برق مربوط به صنف الکتریکی می شود، چرا این بازار را انتخاب کردید؟
تقریبا تمام صنوف با فناوری اطلاعات پیوند خورده اند. این سه راهی ها قابلیت کنترل ازسوی اپلیکیشن ها را دارند و می توانند از طریق نرم افزارهایی که دارند، ولتاژ استاندارد تامین کنند. 
گویا برنامه ای هم در زمینه توسعه بازار لوازم جانبی موبایل دارید ، این کار از چه زمانی کلید می خورد؟
بله. امسال برنامه اصلی شرکت توسعه بازار اکسسوری های موبایل است که تا پایان سال جاری این محصولات را به بازار عرضه خواهیم کرد. البته چند سالی است که در حوزه لوازم جانبی موبایل ورود کرده ایم و پاوربانک های ای‎دیتا را عرضه می کنیم. در زمینه بازار ارتباطات نیز مودم های Tenda را ارایه کرده ایم.
شرکت آونگ در زمینه محصولات شبکه نیز فعالیت می کند و اکنون نیز شنیده می شود برنامه هایی برای ورود به بازار IOT (اینترنت چیزها) دارید، از چه زمانی سولوشن ها را ارایه می دهید؟
برنامه ما برای سال های آینده توسعه بازار محصولات شبکه است و قطعا IOTها آینده بازار IT در لوازم خانگی است. تک تک بازارها به تدریج از طریق تکنولوژی های نوین ارتباطی درنوردیده می شود و IOT ها شرایطی را فراهم می کند که در زمینه صرفه جویی انرژی زندگی بشر تغییر کند.
این تجارت جدیدی در دنیاست اما با سرعت در حال حرکت است. کشور ما نیز خیلی نمی تواند از مدار جهانی فاصله بگیرد و وقتی ترند جهانی به سمت اینترنت چیزها حرکت کند، کشور ما نمی تواند فاصله بگیرد. اما با توجه به شرایط اقتصادی پیشرفت آن کند است؛ چراکه هنوز مصرف کنندگان بزرگ وجود ندارند و احساس نیاز در زمینه مصارف خانگی به وجود نیامده است؛ بنابراین در زمینه ارایه راهکارهایIOT مشکلی نداریم به شرط آنکه مصرف کنندگان با این مقوله آشنا شوند.
خیلی از تکنولوژی های نوین شاید در لحظه صرفه اقتصادی نداشته باشند و باید نگاهی بلندمدت به آن داشته باشیم.
در حال حاضر یکی از معضلات عمده واردکنندگان رسمی کشور قاچاق است که سرمایه گذاری آنها را به مخاطره می اندازد و بر اساس شنیده ها بسیاری از رم های موجود در بازار به دلیل حجم کوچکی که دارند، غیرقانونی وارد می شوند. این شامل هاردهای اکسترنال نیز می شود؟
کاملا درست است که امروز شرکت هایی که واردات رسمی انجام می دهند، بیشتر مورد تهدید هستند. اما خوشبختانه ای‎دیتا از معدود برندهایی است که صددرصد از مجاری قانونی وارد می شود و رم های میکرو بیشتر در معرض قاچاق هستند.
دولت در دو سال گذشته با اقدامات خوبی که انجام داده تا حدی توانسته از ورود کالای قاچاق جلوگیری کند و این به افزایش سهم بازار ما کمک کرده است.
می توانم به جرات بگویم با اقدامات اخیر دولت سهم بازار ما 30 درصد رشد کرده است. امیدواریم این روند ادامه پیدا کند چراکه معضل اصلی سیاست گذاری ها این است که کار نصفه و نیمه رها می شود.
در حال حاضر بزرگ ترین مشکل واردکنندگان قوانین داخلی مانند قوانین وارداتی، سیستم مالیاتی، بیمه و غیره است که باید برای آن به طور جدی چاره ای اندیشیده شود.
آیا با روند کنترل و استاندارد تجهیزات شبکه که اعتراض بسیاری از فعالان حوزه را برانگیخته است، موافقید؟
با وجودی که همکاران مخالفند، به شدت استقبال می کنم. این سیستم در تمام دنیا پیاده می شود. اعتقاد من این است که گرفتن استاندارد به نفع کشور است و هر آنچه باعث شفافیت شود، ما استقبال می کنیم. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :