fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 219514
تاریخ انتشار : 28 شهریور 1396 9:8

عضو کمیسیون ICT اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد:

درخواست حذف مجوزهای زاید شرکت های دانش بنیان

رییس تشکل های دانش بنیان اتاق بازرگانی ایران، خواستار آن شد که در دولت جدید با تشکیل کارگروهی ذیل ریاست جمهوری، مجوزهای زاید که برای شرکت های دانش بنیان مشکل ساز شده اند شناسایی و حذف شوند.

فناوران- افشین کلاهی درباره مشکل تعدد مجوزها که برخی از کسب و کارهای نوپا با آن دست به گریبان هستند، گفت: ما در اتاق بازرگانی پیگیر این مساله بوده ایم و کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق نیز در این رابطه خیلی کار کرد؛ ولی به نتیجه ای نرسیدیم. تصور من این است که باید سریع تر مجوزها حذف شوند.
وی افزود: در دوره گذشته در وزارت اقتصاد، کارگروهی برای حذف مجوزهای زاید ایجاد شد که این کارگروه اعلام کرد چیزی حدود 2 هزار و 800 مجوز در کشور وجود دارد که برای کسب و کارهای مختلف صادر می شود. البته چون این کارگروه در وزارت اقتصاد تشکیل شده بود، در زمینه حذف مجوزها چندان موفق عمل نکرد. وی با ابراز امیدواری برای تشکیل این کارگروه ذیل ریاست جمهوری در دولت جدید افزود: ما پیشنهاد این موضوع را ارایه کرده ایم تا از مقام بالاتری به وزارتخانه ها دستور داده شده و اجرا شود و مجوزهای زاید حذف شوند. البته در طول 4 سال گذشته روند دریافت مجوز ساده تر شده است.
عضو کمیسیون ICT اتاق بازرگانی ایران، درباره وزیر جدید ارتباطات و تاثیر آن بر دانش بنیان ها نیز گفت: تجربه ثابت کرده که هر وزیری که بیاید، دانش بنیان ها مسیر خود را می روند و تاثیر دولت صرفا بر میزان موفقیت آنهاست. برای مثال افزایش پهنای باند در دوره وزارت واعظی باعث وارد شدن شرکت های جدید شد چراکه فضا مناسب شده بود.
وی با ابراز بهبود شرایط با حضور وزیر جدید ارتباطات گفت: توجه داشته باشید که دانش بنیان ها نیاز به حمایت و وام ندارند بلکه آزاد گذاشتن آنها و محدود نکردن شان و فراهم کردن شرایط و اکوسیستم برایشان کافی است.
وی در باره سرانجام تعارضات به وجود آمده بین مشاغل سنتی و نوین نیز گفت: به عقیده من در این موضوع اصلا نباید دخالت کرد و بازار سرانجام خودش راه خودش را پیدا می کند. شاید کمی ناعادلانه به نظر بیاید اما به عقیده من حتی اگر در نتیجه این رقابت کسب و کارهای سنتی به سمت نابودی بروند هم اشکالی وجود ندارد. اما بازار دنیا نشان داده که این موضوع پیش می آید و نیازی به حمایت و دخالت وجود ندارد. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :