fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 213598
تاریخ انتشار : 25 تیر 1396 10:13

دیروز با حضور وزیر ارتباطات

«صبانت» از 7 پروژه اش رونمایی کرد

مدیران شرکت صبانت، دیروز صبح میزبان وزیر فناوری اطلاعات، مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و اصحاب رسانه بودند، تا همزمان با نزدیک شدن به افتتاح فاز سوم شبکه ملی ارتباطات، از 7 پروژه این شرکت در زمینه ارتباطات ثابت، اپلیکیشن و اینترنت چیزها رونمایی شود.

فناوران - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مراسم، با بیان اینکه ما به عنوان دولت وظیفه ایجاد بستر برای فعالیت بخش خصوصی را داریم، گفت: نباید به دلیل تخلف کوچک در بخشی، فعالیت یک سرمایه گذار و کارآفرین به طور کلی تعطیل شود؛ متاسفانه ما در این حوزه با طرز فکرهای بسته مواجه هستیم. محمود واعظی افزود: در حال حاضر فقط در یک سایت حدود 120 اپلیکیشن ایرانی وجود دارد که بر اساس اعلام همین سایت 23 هزار گروه برنامه نویس در این حوزه مشغول فعالیت هستند. او در خصوص تلاش وزارت ارتباطات در چهار سال گذشته گفت: وزارت ICT سعی کرده با هدف گذاری ایجاد اشتغال ، کاهش ترافیک ، محیط زیست و دولت الکترونیکی پیشران توسعه باشد. واعظی در خصوص نگاه فرصت و تهدید مقام معظم رهبری به فضای مجازی گفت: هدف دولت و وزارت ارتباطات هم بر اساس همین نگاه است و باید فرصت ها را گسترش دهیم و برای کاهش تهدید ها هم برنامه ریزی کنیم.
 صبانت در یک نگاه
در این مراسم همچنین احمد بیدآبادی، مدیر عامل شرکت انتقال داده های ندا گستر صبا ( صبانت) شمایی از فعالیت های شرکت ارایه کرد و گفت: مجموعه صبانت با نام اولیه شرکت پرورش داده ها سه دهه فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات را پشت سر گذاشته و اکنون وارد چهلمین سال فعالیت خود شده است. وی افزود: این شرکت در دهه اول فعالیت خود در سال 67 با 150 میلیارد ریال سرمایه گذاری اقدام به تاسیس کارخانه تولید سخت افزار، طراحی و پیاده سازی تلکس، توسعه شبکه X.25 و همچنین اقدام به انجام نخستین بسترسازی شبکه ملی IP کرد. بیدآبادی اضافه کرد: دومین دهه فعالیت این شرکت با اخذ پروانه PAP و ورود به عرضه اینترنت پهن باند و تاسیس شرکت صبانت آغاز شد. در این دهه بیش از 2100 میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفت. مدیرعامل صبانت درباره سومین دهه فعالیت این شرکت گفت: سومین دهه فعالیت شرکت صبانت با سرمایه گذاری3700 ، با اخذ پروانه FCP  و پیاده سازی شبکه ثابت آغاز شد و با حمایت از ایده های نو و استارت آپ ها، سه پروژه هاب کو، رابید و فن آسان  به بهره برداری رسیدند. وی همچنین ادامه داد: شرکت صبانت اکنون در زمینه کاربردهای اینترنت چیزها، ارتباطات ثابت، هوش تجاری و کلان داده ها و توسعه محصولات نرم افزاری پیش قدم است.
 برنامه صبانت برای توسعه شبکه ملی اطلاعات
احمد بیدآبادی، مدیرعامل شرکت صبانت درباره نقشه راه صبانت در مسیر توسعه شبکه ملی اطلاعات گفت: صبانت در زمینه توسعه زیرساخت شبکه با ایجاد شبکه FTTx و ارتقای شبکه های موجود از طریق بهبود فن آوری به صورت FTTC و  VDSLو همچنین سرویس‎های محتوایی گام های خوبی برداشته است. وی افزود: در خصوص سرویس های محتوایی نیز در زمینه توسعه کسب و کارهای نوین، خدمات محتوایی و توسعه شبکه های اجتماعی و پیام رسان های داخلی بر بستر شبکه ملی اطلاعات فعالیت های جدی کرده ایم.
 برنامه صبانت برای توسعه شبکه ثابت
بیدآبادی درباره اقدامات صبانت در راستای توسعه زیرساخت های شبکه ثابت گفت: در زمینه شبکه دسترسی، برنامه ریزی برای به روز رسانی 4 میلیون پورت پرسرعت در دو سال آینده صورت گرفته است. در عین حال برای ایجاد شبکه جدید در مناطق فاقد شبکه و شهرک ها برنامه ریزی شده است. وی اضافه کرد: شبکه انتقال بین مراکز در استان های سمنان و مازندران در قالب کنسرسیوم رایان تدبیر انجام می شود.
 افتتاح پروژه های شبکه ثابت صبانت
پس از توضیحات بیدآبادی درباره فعالیت های شرکت در رسته های مختلف حوزه فاوا سه پروژه توسعه شبکه ثابت در استان زنجان، استان تهران، شهرک پرند و استان بوشهر  با حضور وزیر و از طریق ویدیو کنفرانس رونمایی شد. در پروژه شبکه ثابت استان زنجان تکنولوژی FTTC و VDSL با سرمایه 45 میلیارد ریال پیاده سازی می شود. 
در پروژه استان تهران، شهر جدید پرند، تکنولوژی FTTB و  VDSL با سرمایه 80 میلیارد ریال و استان بوشهر تکنولوژی FTTH و سرمایه گذاری 100 میلیارد ریال پیاده سازی می شود. سرویس های قابل ارایه در این پروژه ها، تلفن ثابت مبتنی بر NGN، سرویس دیتا با قابلیت دسترسی به شبکه ملی اطلاعات با سرعت 50 تا 300 Mbps است.
 رونمایی از دو اپلیکیشن سامانه آموزشی
در ادامه مراسم، سامانه آنلاین تامین کالای مصرفی فن آسا با حجم سرمایه گذاری 300 میلیارد ریال، شبکه استعلام بها و زنجیره هاب کو و همچنین سامانه آموزش الکترونیکی رایبد (Raaibod) نیز رونمایی شد.
 رونمایی از شبکه اینترنت چیزها
 همچنین در ادامه مراسم بیدآبادی به تشریح اهداف شرکت در اجرای پروژه اینترنت چیزها پرداخت و گفت: ایجاد زیرساخت های ارتباطی LPWAN جهت ارتباط اشیا در سطح کشور، راه اندازی کارخانه هوشمند مبتنی بر رایانش ابری از برنامه های صبانت در حوزه اینترنت چیزهاست.
 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :