fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 208449
تاریخ انتشار : 2 خرداد 1396 10:24

در مراسم بزرگداشت روز ملی بهره‌وری اعلام شد:

توجه به انتقال دانش فنی، راهکار دولت برای افزایش بهره وری است

مراسم بزرگداشت روز ملی بهره وری صبح دیروز با حضور فعالان اقتصادی و بخش خصوصی در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

فناوران - در نخستین نشست تخصصی که در این مراسم برگزار شد، بهزاد سلطانی، رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی به ارایه گزارشی از عملکرد این صندوق طی ۴ سال گذشته و مقایسه آن با دولت قبل پرداخت.
 ارایه 1043 میلیارد تومان تسهیلات به دانش بنیان ها
به گفته سلطانی، رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در ۴ سال گذشته این صندوق بیش از یک هزار و ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‏های دانش‎بنیان، صندوق‎های پژوهش فناوری و طرح های سرمایه گذاری و مشارکت تخصیص داده است.
ابوالفضل روغنی، رییس کمیسیون صنعت و معدن اتاق ایران نیز در بخشی از مراسم روز ملی بهره وری گفت: ناکارآمدی برخی سیاستگذاری های اقتصادی طی سال های گذشته منجر به کاهش بهره وری در حوزه های مختلف شده است. روغنی گفت: انتخاب کابینه کارآمد، توجه و حمایت سرمایه انسانی و توجه به توانمندسازی این بخش با توجه به تکنولوژی روز، انتقال دانش فنی و هماهنگی و انسجام در برنامه ها از مهم ترین راهکارهای دولت دوازدهم برای افزایش بهره وری است.
 سهم ٦٥درصدی بهره وری از رشد اقتصادی 
در همین حال، رییس سازمان ملی بهره وری ایران نیز گفت: پس از تحریم ها در سال ٩٣ سهم بهره وری در رشد اقتصادی ٦٥درصد بود که این افزایش به دلیل رهایی از تحریم ها طبیعی است.
رویا طباطبایی یزدی افزود: شاخص بهره وری هر پنج، ١٠ یا ١٥ سال محاسبه می شود. 
وی گفت : از میانگین رشد اقتصادی طی سه سال از ٩٣ تا ٩٥ که ٤.٢٨ درصد بود، سهم بهره وری از آن ٢.٦٤ درصد محاسبه شده است. 
 برگزاری جشنواره ملی بهره وری بدون اعطای تندیس
براساس این گزارش، هشتمین جشنواره ملی بهره وری بدون اعطای تندیس ملی بهره وری خاتمه یافت و برای سومین سال پیاپی هیچ شرکت ایرانی موفق به دریافت این تندیس نشد.
در جریان اعطای جوایز به شرکت های برتر مسابقات پنجگانه هشتمین جشنواره ملی بهره وری که در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران اعلام شد، برای سومین سال پیاپی در هشت دوره برگزاری این جشنواره، هیچ شرکتی موفق به دریافت تندیس ملی بهره وری نشد.فرشید شکرخدایی، رییس کارگروه رقابت کمیسیون رقابت، خصوصی سازی و سلامت اداری اتاق ایران و دبیر جشنواره ملی بهره وری در این زمینه گفت: تندیس ملی بهره وری به شرکتی اعطا می شود که در هر پنج مسابقه ملی بهره وری، بهینه کاوی، تجربه های موفق، بهترین محل برای کار و برترین توان اجرایی شرکت کرده و حد نصاب لازم را کسب کرده باشد.به گفته این مقام مسوول، در بین شرکت های ارزیابی شده در این دوره، شرکتی که بتواند همه این ویژگی ها را داشته باشد و در هر پنج مسابقه به امتیازات لازم رسیده باشد، نداشتیم و به این ترتیب امسال برای سومین سال پیاپی تندیس به هیچ شرکتی تعلق نگرفت؛ هرچند بخشی از این موضوع ناشی از شرایط خاص اقتصادی کشور است.بر اساس این گزارش جشنواره ملی بهره وری در راستای کمک به تحقق مفاد برنامه های توسعه در حوزه بهره وری و لزوم بهره گیری از ساز و کار اجرایی برای تحقق چشم انداز 20 ساله نظام و با هدف اشاعه فرهنگ مدیریت بهره وری و کمک به افزایش توان رقابت پذیری بنگاه های اقتصادی و قدردانی از بهره ورترین مدیران ارشد شرکت های ایرانی، هر ساله برگزار می شود که هشتمین دوره برگزاری آن روز گذشته به پایان رسید و نهمین دوره آن به طور رسمی آغاز خواهد شد.
فرآیند اجرایی هشتمین جشنواره ملی بهره وری از اول خرداد ماه سال 95 آغاز شد. در این دوره از جشنواره در مجموع 38 پروژه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد همچنین هفت پروژه نیز در سومین مسابقه ملی بهینه کاوی شرکت کردند.از میان پروژه های ارسالی گروه های مواد و محصولات دارویی و بانک و موسسات پولی و مالی با 6 پروژه بیشترین و گروه صنایع غذایی با 2 پروژه کمترین پروژه را در این دوره از مسابقات ارسال کرده اند. همچنین با توجه به بررسی پروژه ها در حوزه های مختلف 20 پروژه در حوزه نوآوری، 14 پروژه در حوزه تیم سازی و توانمندسازی پرسنل، 11 پروژه در حوزه های بهینه کاوی و برنامه ریزی استراتژیک و توسعه، 10 پروژه در حوزه های مدیریت فرآیند و توسعه و تمرکز بر بازار و مشتری، 9 پروژه در حوزه مدیریت دانش و فناوری اطلاعات، هفت پروژه در حوزه های رهبری، روابط با تامین کنندگان و شرکا و استانداردها و جوایز، 6 پروژه در حوزه ارزیابی عملکرد و پنج پروژه در حوزه های مسوولیت پذیری اجتماعی و زیست محیطی و تحصیلات، آموزش، توسعه و یادگیری بوده است. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :