fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 206802
تاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1396 11:14

مسوول کمیسیون استاندارد و تدوین مقررات سازمان نصر تهران:

حضور نماینده فاوا در شورای شهر به استفاده از ICT در مدیریت شهری کمک می کند

عضو هیات مدیره و مسوول کمیسیون استاندارد و تدوین مقررات سازمان گفت: بهره گیری مدیریت شهری از فناوری اطلاعات و ارتباطات برای مدیریت کارا و اثربحش، امری بدیهی و اجتناب ناپذیر است.

فناوران - علی آذرکار افزود: تجریه سایر کشورها در این خصوص، مویدی بر این موضوع است. نقش مهمی که استفاده از فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی در سطح شهرداری می تواند در ابعاد مختلف زندگی شهروندان  داشته باشد، انکارناپذیر است.
آذرکار در این رابطه ادامه داد: شاید مهم‎ترین نقش نماینده صنف در شورای شهر تهران، به عنوان نهادی برنامه ریز و کنترل کننده، معرفی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود ابعاد مختلف مدیریت شهری است. 
به گفته آذرکار، اعضای شورای شهر احتمالا تصوری از این نقش داشته ولی حضور یک  متخصص می تواند دیدگاه های بسیار کلان تری را نسبت به موضوع در اختیار قرار دهد.
مسوول کمیسیون استاندارد و تدوین مقررات سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران در خصوص یکی از مثال های کاربرد فاوا در شهر گفت: شاید یکی از مهم ترین اقداماتی که در راستای استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات برای بهبود مدیریت شهری در سطح شهرداری تهران انجام شده، پروژه اتوماسیون مناطق (با نام اختصاری «پام») بود که به عنوان بخشی از طرح بزرگ تری با نام «تهران 80» در زمان مدیریت آقای کرباسچی بود. 
او ادامه داد: هدف از اجرای این پروژه، تولید سیستم های یکپارچه اطلاعاتی در سطح مناطق و ستادهای شهرداری تهران به منظور تهیه گزارش های کلان و جامع آماری از حوزه های مختلف مدیریتی (مانند شهرسازی، مالی، درآمد، مدیریت پروژه های عمرانی و غیره) بود. این پروژه معضلات یکپارچگی را در سطح برنامه های منفرد کاربردی شهرداری به نمایش گذاشت.
آذرکار درخصوص انتظار کلی شهروندان از شورای شهر تهران گفت: به طور کلی، انتظار شهروندان از شورای شهر، نظارت بر برنامه ریزی و نیز اجرای برنامه های شهرداری تهران است. بدیهی است این امر منجر به شفاف سازی فعالیت های شهرداری خواهد شد.
 او همچنین در رابطه با انتظارات صنف از نماینده فاوا در شورای شهر گفت: مسایلی همچون معرفی قابلیت ها و توانمندی های فاوا، تدوین و اصلاح برنامه جامع راهبردی فاوای شهرداری تهران، نظارت بر حسن اجرای برنامه جامع راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، به کارگیری فناوری اطلاعات در راستای شفاف سازی فعالیت های شهرداری و تسهیل در ارایه خدمات به شهروندان و تدوین راهکارهایی برای حل مشکلات نوین شهری (مانند زباله های الکترونیکی) از جمله این انتظارات هستند.
احسان مهاجر، عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای نیز در این رابطه گفت: صنعت IT به سبب جوان بودن آن و فقدان حضور بازیگران بین‎المللی به صورت مستقیم در کشور از بلوغ کمتری نسبت به سایر صنایع برخوردار است و با توجه به اقتصاد دولتی و حضور مدیران با میانگین سنی بالا در بدنه دولت و ارکان تصمیم گیری کشور عملا ارتباط این صنعت با دولت و میزان تاثیر گذاری فعالان آن در اقتصاد در حال حاضر بسیار کم است.
مهاجر ادامه داد: حضور یک نماینده از این صنف در شورا می تواند تا حد بسیار زیادی بر میزان تاثیر گذاری این صنعت بر مدیران دولت و اقتصاد کشور موثر واقع شود.
او در خصوص چالش های صنعت فاوا در کشور گفت: مشکلات صنعت فناوری اطلاعات بیش از هر چیزی متاثر از سیاست‎گذاری اقتصادی کشور است؛  تغییرات پی در پی قوانین و آیین نامه ها ، دیوان سالاری های نابجا ، تفویذ اختیارات فراوان به افراد غیر کارشناس برای اعمال انگیزه های شخصی و ایجاد رانت ، عدم حمایت از کارآفرینان در برابر قاچاق و ... همگی برخی از مواردی هستند که فعالان این صنف با آن روبه رو هستند.
مهاجر گفت: تنها توقعی که از نماینده صنف فاوا می رود، این است که در صورت موفقیت در انتخابات شورای شهر ، ارتباط خود را با بدنه صنف کما فی السابق حفظ کنند و برای حل مشکلات آن برای تصحیح ساختارهای موجود شهری تلاش کنند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :