fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 200985
تاریخ انتشار : 10 بهمن 1395 10:17

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد:

اعطای سه میلیارد تومان تسهیلات به یک شرکت دانش بنیان ICT

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی خبری با اعلام ارایه تسهیلات سه میلیارد تومانی به یک شرکت دانش بنیان برای طراحی و ساخت دستگاه سیستم‏های مخابرات نوری جدید گفت: قرار است برای نخستین بار یک شبکه بومی با تجهیزات و فناوری داخلی در کشور ایجاد شود که این شرکت دانش بنیان با همکاری یک شرکت دانش بنیان دیگر در به نتیجه رساندن این پروژه نقش اساسی دارند.

فناوران - بهزاد سلطانی اظهار داشت: این شرکت یکی از شرکت های موفق در حوزه فناوری است که دستگاه های سیستم های مخابراتی نوری جدید را به تولید می رساند.
وی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی تاکنون سه میلیارد تومان برای طراحی و ساخت این دستگاه ها به این شرکت تسهیلات ارایه کرده است، همچنین یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی برای تحویل ۳۰۰ دستگاه به شرکت رایتل توسط این شرکت اختصاص یافته است.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه این شرکت بنا دارد طرح سوم را پیگیری کند، اظهار داشت: قطعا از این شرکت حمایت خواهیم کرد زیرا محصولات آن بازار قطعی دارد، امیدواریم طرح های بزرگ تری به این شرکت محول شود.
سلطانی در خصوص این شرکت گفت: این شرکت دانش بنیان از سال ۸۰ آغاز به کار کرده، از سال ۸۲ محصولات خود را به تولید رسانده و از سال ۱۳۸۵ وارد بازار شده است.
وی ادامه داد: اکنون این شرکت دانش‎بنیان در حال رقابت با یک شرکت چینی است که امیدواریم بتواند کیفیت تکنولوژی خود را بالا ببرد و به مرحله صادرات نیز برسد.
وی با بیان اینکه این شرکت تاکنون ۵ درصد بازار را به خود اختصاص داده، گفت: دیده می شود که در این شرکت بازار تثبیت شده‎ای وجود دارد و می‎تواند این ۵ درصد را به ۸۰ درصد برساند.

شتاب توسعه صادرات محصولات دانش بنیان 
در همین حال، روح الله استیری مدیرکل دفتر توسعه کسب وکار بین‏المللی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه توسعه صادرات محصولات دانش ‎بنیان با به کارگیری واسطه های صادراتی شتاب می گیرد، گفت: یکی از دغدغه‎های اصلی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در سه سال اخیر ایجاد زیرساخت مناسب توسعه صادرات محصولات دانش‎بنیان و ورود شرکت‎ها به بازارهای بین المللی بوده است.
وی تصریح کرد: شرکت ها لازم است پیش نیازهای بین ‎المللی شدن را از طریق جذب خدمات مشاوره و حمایت های مالی کریدور صادرات به دست آورند، چراکه ورود به بازارهای جهانی چارچوب کاملاً متفاوتی را می طلبد و رفتار بنگاه ها نیاز به تغییرات اساسی در بخش های مختلف به ویژه کیفی سازی محصولات دارد.
وی  گفت: با توجه به اینکه عمده شرکت های دانش بنیان از جمله شرکت های کوچک و متوسط محسوب می شوند، بهره گیری از واسطه‎های صادراتی و نهادهایی که به نحوی نقش دفاتر بازرگانی خارجی شرکت ها را در سایر کشورها بازی می کنند، پس از فاز توانمندسازی ضروری می کند.
وی گفت: این مهم در تمامی کشورهای توسعه یافته سال های متمادی مورد استفاده قرار گرفته است. از آن جمله می توان به کشور چین و ایجاد پایگاه های صادراتی در اقصی نقاط جهان، آمریکا با توسعه شرکت های مدیریت صادرات (Export Management Company) و شرکت های تجارت صادرات (Export Trading Company)، ژاپن و کره جنوبی با راه اندازی شرکت های بزرگ صادراتی و کشورهای اروپایی با استفاده از کارگزاران تجاری برون مرزی (Export Business Broker) پرداخت.
استیری گفت: در این راستا طی سه سال اخیر و با حمایت های مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری چندین واسط صادراتی با استفاده از توان بخش خصوصی ایجاد شده که شرکت های دانش بنیان می توانند با مراجعه به این واسطه ها شانس و مسیر ورود خود را به بازارهای جهانی تسهیل و تسریع کنند.
مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی گفت: از جمله خدماتی که واسطه ها برای ورود بنگاه های دانش بنیان به کشور هدف ارایه می دهند شامل مشاوره و رایزنی ثبت شرکت، مشاوره و رایزنی ثبت محصولات و برندها، خدمات تحقیقات بازار و بازاریابی محصولات، یافتن شرکای تجاری و فناوری، هماهنگی برگزاری جلسات Matchmaking، در اختیار گذاشتن امکانات اداری و سایر موارد مشابه است.
وی به فهرست واسطه های صادراتی که جزییات آنها در پایگاه اینترنتی کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به آدرس www.tesc.ir موجود است، پرداخت و از شرکت های دانش بنیان خواست تا در صورت نیاز از طریق ارتباط گیری مستقیم با واسطه های صادراتی از خدمات متنوعی که این شرکت ها ارایه می دهند، بهره مند شوند و نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را از واسطه ها با تماس با دفتر توسعه کسب و کار بین المللی معاونت علمی ارایه کنند.

آموزش مکاتبات بین المللی به شرکت های دانش بنیان 
بر اساس این گزارش، کریدور صادرات محصولات دانش بنیان کارگاه آموزشی زبان انگلیسی و مکاتبات بین الملل را برای شرکت های دانش بنیان برگزار می کند. 
فرایند تجارت بین الملل، برنامه ریزی و استراتژی در مکاتبات، نامه های چانه زنی و تخفیف، نامه درخواست پروفایل کسب و کار ، نامه هماهنگی کارت بازرگانی و گیرنده کالا، نامه ارسال سفارش و انواع سفارشات، مراحل  سفارش دهی و غیره از سرفصل های مهم این کارگاه به شمار می روند.
کارگاه آموزشی زبان انگلیسی و مکاتبات بین الملل با همکاری یک کارگزار خصوصی امروز دهم و دوشنبه هجدهم بهمن ماه در محل کریدور صادرات محصولات دانش بنیان برگزار می شود.
مخاطبان دوره می توانند کارشناسان و مدیران شرکت‏ها و کارخانجات و اعضای شرکت های دانش بنیان باشند. متقاضیان می توانند از طریق
 evand.com/events/workshop28 در این کارگاه آموزشی ثبت نام کنند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :