fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 1970
تاریخ انتشار : 19 مهر 1390 19:44

آسیب های افراطی گری در صنف (بخش دوم و پایانی)

انتخابات هیات مدیره نظام صنفی رایانه ای تهران با همه جنجال هایش به اتمام رسید. اما آنچه مهم تر از جنجال های انتخاباتی است، درس هایی است که صنف فناوری اطلاعات از انتخاباتش می گیرد و تحلیل هایی که در پی انتخابات ارایه می شود.فناوران اطلاعات با همین پیش فرض زمینه تحلیل را فراهم کرده و از اعضای صنف و سازمان می خواهد که از فرصت فراهم شده استفاده کنند، اما اخلاق حکم می کند که در ارایه تحلیل ها از توهین و افترا بپرهیزند چراکه اعتقاد داریم راه اعتلای صنف از مسیر نقدپذیری، منطق و احترام می گذرد.تحلیل های انتخابات را از دیروز با ستون بدون ویرایش آغاز کردیم و امروز نیز بخش تحلیل انتخابات را به آن افزوده ایم.

5 - دستاوردهای افراطی‌گری:
دو قطبی کردن صنف، هزینه کردن اعتبار بسیاری از مدیران و شرکت‌های بزرگ سخت‌افزاری.
در ادامه کارزار بسیاری از افراد صنف که شاهد  تقابل بین  لیست سخت‌افزاری‌ها و متحدان آنها با لیست معتمدان هستند و احساس خطر می‌کنند،  به صورت احساسی رای می‌دهند و اکثر به لیستی رای می‌دهند که احساس می‌کنند، برای بقای ارزش‌ها و حفظ دستاورد‌های سازمان می‌جنگد و این نبرد حیاتی منجر به این می‌شود که افراد مجبور می‌شوند به بهترین دوستان‌شان در لیست مقابل رای ندهند و در عوض رای خود را به کسانی در لیست مورد نظرشان بدهند که هیچ گونه شناختی از آنها ندارند.
پس اعلام نتایج انتخابات بخشی از نتایج منفی عملکرد افراطی‌گری را می شد به این شرح شناسایی کرد:
-    کاندیدایی که از مدیران خوب و برجسته  کشور است از راه یابی به جمع 15 نفر اصلی محروم می‌شود که امیدواریم این تاثیری بر دفاع دو جانبه صنف از آنها و آنها از صنف نداشته باشد.
- انتخاب نشدن بانویی از شرکتی خوشنام و با سابقه در هیات مدیره که اگر مرتکب اشتباه تاکتیکی نمی‌شد و در لیست مقابل قرار می‌گرفت مطمئنا که جزو نفرات منتخب می‌بود.
-  انتخاب نشدن دوستان عزیز و محترم‌مان در یک شرکت سخت‌افزاری و فروشگاهی که مطمئن هستم اگر تصمیم بهتری گرفته بودند، الان جزو نفرات برگزیده می‌بودند.
- با عرض پوزش از سایر افراد این لیست که چون شناخت شخصی از آنها نداشتم حتما موارد فوق همگی در مورد آنها هم صدق می‌کند.
6 - نتیجه نهایی افراط                                                                                      
رای نیاوردن اکثر سخت‌افزاری‌ها،  هم در لیست اول و هم در لیست دوم یکی از نتایج مهم انتخابات 14 مهر بود. توجه بفرمایند که از 11 نفر منتخب در لیست  اتحاد 15 فقط یک نفر سخت‌افزاری است و از لیست دوم هم فقط یک نفر سخت‌افزاری، یعنی نمایندگان سخت‌افزار از شش نفر در هیات مدیره دوم به دو نفر در هیات مدیره سوم تقلیل پیدا  کرده است. در واقع این سخت‌افزاری‌ها هستند که بیشترین آسیب را از عملکرد افراطی‌گری  دیده اند.
   7 - آینده افراطی‌گری:                                                                                                                                    
ادامه راه افراطی‌گری به آنارشیسم ختم می‌شود. امیدوارم که در آینده مجبور به نوشتن در مورد آسیب‌های آنارشیسم در صنف نباشیم.                                                                                        
چشم‌ها را باید شست جور دیگر باید دید
 واژه‌ها را باید شست چترها را بایدبست
با همه مردم شهر زیر باران باید رفت
 دوست را زیر باران باید جست


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :