fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 193773
تاریخ انتشار : 2 آبان 1395 12:4

مبارزه با کالای قاچاق در بازار رایانه بعد از مهلت 15 روزه آغاز شد

بازرسان اتاق اصناف سراغ صنف رایانه رفتند

طرح مبارزه با کالای قاچاق در صنف رایانه که از 15 مهرماه به اول آبان موکول شده بود، دیروز آغاز شد و به گفته رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در این مدت اطلاع رسانی کامل درباره جمع آوری کالای قاچاق به واحدهای صنفی انجام شد و بازرسی های صنفی افزایش یافت تا با اقدامات درون صنفی، واحدها برای آغاز طرح مبارزه با کالای قاچاق آماده شوند.

فناوران- مهدی میرمهدی گفت: در این بازرسی ها سندیت کالا از طریق فاکتور فروش بررسی می شود و درباره کالاهایی که واردات آنها معتبر نبود، دستور جمع آوری از واحد صنفی صادر شده است.
 کم‎اظهاری داریم، قاچاق نداریم
به گفته رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران کاهش ضرر و زیان واحدهای صنفی به آنها توصیه شد پیش از اجرای طرح اگر کالاهایی از این نوع دارند، آن را با قیمت کمتر یا در شهرستان به فروش برسانند و از واحد صنفی جمع آوری کنند.
میرمهدی گفت: معتقدیم در صنف رایانه کم اظهاری وجود دارد؛ اما به دلیل تعرفه گمرکی مناسب، در این بازار قاچاق نداریم.
 مجوز ورود به انبار های خصوصی را نداریم
معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف تهران نیز در این‎خصوص با بیان اینکه بازرسان اصناف در فرآیند مبارزه با قاچاق فقط بازرسی در سطح عرضه را می توانند انجام دهند، گفت: معمولا واحدهای صنفی انبارهای خود را نشان نمی دهند و ما هم مجوزی  برای ورود به انبارهای خصوصی نداریم. حسین درودیان افزود: بازرسی اصناف از واحدهای صنفی زمان بندی مشخص دارد و در روز و زمان از پیش تعیین‎شده با مراجعه به واحدهای صنفی از واحدها بازرسی به عمل می آورد. 
 بازرس اصناف به همراه نماینده اتحادیه می‎آید
معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف تهران گفت: قبل از بازدید از واحدهای صنفی موردنظر، موضوع به اتحادیه مربوطه اطلاع داده می شود و اکیپ بازرسی اصناف به همراه نماینده ای از اتحادیه اقدام به بازرسی از واحدهای صنفی موردنظر می کند.  درودیان گفت: در هفته جاری بازرسان اصناف از واحدهای صنفی طلا و جواهر، سقط فروش، لوازم التحریر، بارفروشان و ... بازدید کرده اند که البته بازدید از این واحدهای صنفی همچنان استمرار دارد. وی افزود: در امر بازدید بازرسان صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، نیروهای جهادی و گاهی بازرسان تعزیرات حکومتی هم بازرسان اصناف را همراهی می کنند. 
معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران در پاسخ به این سوال که برای هفته آینده بازرسی از کدام واحدهای صنفی را در دستور کار دارید، گفت: جهت جلوگیری از پنهان کردن اجناس قاچاق توسط دارندگان واحدهای صنفی این موضوع را قبل از انجام بازرسی اعلام نمی کنیم، اما پیش از آغاز بازرسی موضوع به اتحادیه های واحدهای صنفی اطلاع داده می شود.
 فرصت 15 روزه کالای قاچاق را کاهش داد
درودیان افزود: از آنجا که مهرماه امسال برای جمع آوری کالاهای قاچاق از سطح عرضه فرصتی 15 روزه به اصناف داده شد، در بازدید از واحدهای صنفی معمولا کالای قاچاقی مشاهده نمی شود و در بازدیدها و سطح عرضه کمتر با کالاهای قاچاق مواجه شده ایم.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به جمع آوری کالاهای قاچاق از سطح عرضه و انتقال کالاهای قاچاق به انبارها، آیا برای بازرسان اصناف امکان بازرسی از انبارها وجود دارد، گفت: بازدید از انبارها به اتفاق کاشفان اداره آگاهی و نیروهای انتظامی برای بازرسان اصناف امکان پذیر است.  معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران گفت: معمولا اجناس قاچاق در منزل نگهداری می شود که بازرسان اصناف مجوزی برای بازرسی از منازل ندارند.  درودیان با بیان اینکه جنس قاچاق یعنی جنس پنهان و جنسی که در ویترین قرار دارد قاچاق محسوب نمی شود، گفت: جنس پنهان اگر در داخل انبار باشد تا زمانی که به ما گزارشی ارایه نشود، نمی توانیم متوجه وجود آن شویم.  وی ادامه داد: بازرسان در بازدید از انبارهای عمومی مشکلی ندارند، اما معمولا دارندگان واحدهای صنفی بازرسان اصناف را از وجود انبارهای خود مطلع نمی کنند. 
معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران با بیان انبارهای خصوصی گفت: بازرسان اصناف مجوزی برای ورود به انبارهای خصوصی ندارند. 
 در سطح عرضه کالای قاچاق مشاهده نمی شود
درودیان گفت: بازرسان اصناف فقط بازرسی در سطح عرضه را می توانند انجام دهند و در موارد کلی تر مثل بازرسی از کارخانه ها و انبارهای بزرگ عمومی کار بر عهده بازرسان وزارت صنعت، معدن و تجارت است.  وی گفت: به تمام اتحادیه های اصناف ابلاغ شده که طبق ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، عرضه و حمل کالای قاچاق در سطح واحدهای صنفی جرم است و اتحادیه ها هم این موضوع را به زیرمجموعه های خود اعلام کرده اند و به همین دلیل در سطح عرضه کالای قاچاق مشاهده نمی شود. 
معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران با بیان اینکه برخی کالاهای قاچاق در فضای مجازی عرضه می شود، گفت: در این‎باره هم امکان پیگیری برای بازرسان اصناف وجود ندارد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :