fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 183640
تاریخ انتشار : 12 خرداد 1395 10:40

در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی اصناف کشور عنوان شد

اصلاح قانون مالیات های مستقیم به کمک زیرساخت‎های IT

رییس امورمالیاتی شهر و استان تهران در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی اصناف کشور گفت: در حال حاضر تمامی استان ها از اطلاعات زیرساختی در تهران استفاده می کنند. همچنین یکی از پروژه های اصلاح قانون مالیات های مستقیم، موضوع زیرساخت‎های IT بوده و اکنون 80 درصد فعالان اقتصادی در این سامانه ثبت نام کرده اند و 20 درصد آن باقی مانده که بیشتر آنها در اصناف هستند.

فناوران- حسین بنی صفار در مورد نصب صندوق فروش مکانیزه، عنوان کرد: این موضوع تکلیف برنامه پنجم و نیز قانون وزارت صنعت است و صرفا بحث درآمد و فروش نبوده، بلکه از این طریق کنترل ورود و خروج کالا از نظام اقتصادی و میزان و روش مصرف است.
وی یکی از مشکلات در نظام مالیات بر ارزش افزوده را فقدان ثبت‎نام بخش زیادی از مودیان دانست و یادآور شد: مشکل دیگر در نظام صنفی این بوده که برخی افراد مشمول این مالیات بوده، اما آن را دریافت نمی کنند و برخی دیگر که مشمولی نیستند، به این بهانه مالیات می گیرند. 
 ایجاد فضای رقابتی برای بخش‎ خصوصی 
رییس امورمالیاتی شهر و استان تهران به رویکردهای اصلاح قانون مالیات‎های مستقیم پرداخت و گفت: اولین رویکرد ایجاد فضای رقابتی سالم به ویژه برای بخش‎ خصوصی است، برخی از دستگاه ها از معافیت مالیاتی استفاده می کردند که فضای رقابتی را بر هم می زند، به همین علت این معافیت ها برداشته شده است.
رییس امورمالیاتی شهر و استان تهران در خصوص توافق مالیاتی با اصناف تصریح کرد: سال 94 رکود حاکم بر کشور بود، به همین علت برای ایجاد اعتماد و تعامل خوب با اصناف توافق شد که صاحبان مشاغل بند (ج) مالیات 94 خود را مطابق با برگه قطعی مالیات سال 93 اظهار کنند و یک میلیون و 800 هزار نفر از اصناف در این توافق وجود دارند.
وی ادامه داد: در صورتی که تا 15 تیرماه مودیان این بخش مالیات خود را پرداخت کنند، برگه قطعی برای آنها صادر خواهد شد و اگر دیرتر پرداخت شود، مشمول جریمه دیرکرد خواهد بود.
 تشکیل کارگروه فاوا
زمانی دبیر کارگروه ستاد اقتصاد مقاومتی اصناف کشور نیز در این نشست گفت: مرکز مقاومت بسیج وزارت اقتصاد در دو بخش تخصصی و عمومی اقدامات موثری در راستای اجرای این سیاست ها تدارک دیده است. دبیر کارگروه ستاد اقتصاد مقاومتی مرکز مقاومت بسیج وزارت اقتصاد در مورد موضوع قاچاق نیز تصریح کرد: کارگروهی در این زمینه وجود دارد، تا بتوان اقدام عملی در این زمینه مبذول کرد. در حال حاضر، 4 تا 5 درصد قاچاق مدیریت می شود و باید برنامه ریزی مناسبی در این حوزه داشت.
زمانی به تصریح کارگروه های عمومی پرداخت و یادآور شد: کارگروه منابع انسانی و استفاده از ظرفیت های نیروی انسانی، همچنین کارگروه فاوا و نقش آن در IT و حملات سایبری فعال است. کارگروه بهینه سازی مصرف انرژی و دیگر کارگروه ها نیز در جهت اصلاح الگوی مصرف فعال هستند. 
 سیاست‎های سازمان امور مالیاتی در سال 95 
در همین حال رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور سال 95 را سالی سرنوشت ساز برای نظام مالیاتی و مردم دانست و گفت: افزایش درآمدها، کاهش هزینه‎های وصول، افزایش کارآیی و تعامل با مردم، از مهم‎ترین سیاست‎های سازمان امور مالیاتی کشور در سال جاری است.  
سید کامل تقوی نژاد افزود: امسال بحث تعامل با مردم و مودی محوری جزو رویکردهای اصلی ما است و بازسازی وجهه سازمان در جامعه و ایجاد وجهه ای مثبت و قابل اعتماد، در دستور کار ما قرار گرفته است.
وی اقداماتی همچون فقدان افزایش مالیات صاحبان مشاغل بابت عملکرد سال 94 و بخشودگی جرایم قابل بخشش را در راستای تحقق این مهم عنوان کرد و گفت: توافق با اصناف باعث شد تا جو روانی آرام و رضایت بخشی در میان اصناف و مشاغل برقرار شود.
 رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، حذف شیوه علی الراس از سیستم مالیاتی را یکی از مهم‎ترین محورهای اصلاح قانون مالیات ها برشمرد و گفت: با اجرای طرح جامع مالیاتی، درآمد مشمول مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی به استناد اظهارنامه مالیاتی و یا اظهارنامه مالیاتی برآوردی براساس اطلاعات طرح جامع مالیاتی تعیین خواهد شد. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :