fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 1229
تاریخ انتشار : 5 شهریور 1390 0:0

با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و نظام صنفی رایانه‌ای

برنامه راهبردی حضور ایران در موقعیت ها و نمایشگاه های بین المللی تدوین می شود

قمی: جوان بودن صنعت فاوا و منابع انسانی مستعد لیکن فاقد منابع مادی لازم ، ایجاب می کند که حمایت های دولتی در این خصوص جدی تر شوند

دبیر کل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با تاکید بر اهمیت حضور و پویایی کشور در موقعیت‌ها و نمایشگاه‌های بین المللی حوزه ICT گفت  :  ظرفیت وارزش افزوده موجود در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات به وِیژه پتانسیل اشتغالزایی شگرف آن  ، بدون مراودات بین المللی مناسب که چراغ راه آینده هر صنعتی محسوب می شود همانند چشمه‌های آبی است که به مرداب سرازیر می‌کنیم.
دبیرخانه نمایشگاه جیتکس در ایران - حمیدرضا قمی افزود: مقایسه حمایت‌ها در اعزام تورهای تجاری و یا برپایی نمایشگاه ها در این صنعت باسایر صنایع، بیانگر آنست که تصمیم‌گیران هنوز از ظرفیت‌های این بخش  به خوبی مطلع نیستند. وی افزود: اعداد بزرگ و ساختارهای فیزیکی عظیم  همچنان در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی اغواکننده‌تر و جاذب‌ترند  در حالی که امروز،  دنیای مجازی مولفه تعیین‌کننده در اقتصاد جهانی است و مصداق آن رشد انحصاری این صنعت در عین رکود اقتصادی اخیرجهانی بود.بنابراین معتقدم باید حمایت‌ها در حوزه دولتی  جسورانه‌تر با رعایت اهداف راهبردی باشد،  تا رغبت حضور بخش‌خصوصی نیز در این بخش افزایش یابد.
دبیر کل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت : براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان نظام صنفی رایانه‌ای  و سازمان فناوری اطلاعات منعقد شده است با اجرای یک پروژه مشترک،  اولویت حضور و به ویژه هدفمندکردن حمایت‌های دولتی برای حضور در نمایشگاه‌های  بین‌المللی بررسی  و مسیر راه ترسیم خواهد شد.
قمی گفت: در حال حاضر چندین  نهاد در کشور درگیر ساماندهی و فراهم کردن امکان حضور در نمایشگاه‌های خارجی حوزه فاوا  هستند و طبعا بودجه‌هایی صرف این موضوع می‌شود  ولی هنوز  فاقد یک برنامه راهبردی جامع و همه جانبه با در نظر گرفتن اهداف معین هستیم. وی افزود: این به منزله نفی این‌گونه فعالیت‌ها نیست ولی قطعا تمرکز بر مدیریت، شناسایی بازارهای هدف، تعریف و شناسایی شیوه‌های حضور متناسب با وضعیت آن نمایشگاه پیش نیاز موضوع است که باید رعایت شود.
وی با بیان اینکه موضوع حضور ایران در نمایشگاه جیتکس 2011 در دو کمیسیون بین الملل ونمایشگاه‌های سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در حال بررسی است، گفت : طی چند سال اخیر به وِیژه دو سال گذشته ،  تمرکز ، نیرو و انرژی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای بر ارتقای کیفی و اعتلای نمایشگاه الکامپ بوده است. در واقع  و به دور از هر نوع خیال‌پردازی ، معتقدیم الکامپ باید جایگاه اول منطقه را داشته باشد و جبران عقب‌ماندگی سال‌های اخیر وظیفه همه  نهادهای مسوول ازجمله ماست . بنابراین اگر نیرو و ظرفیتی در سازمان وجوددارد ابتدا باید صرف این موضوع شود و در اولویت نخست است ولیکن این به معنای غفلت از حضورهای بین‌المللی
 نیست .
قمی در خصوص جایگاه پاویون کشوری در نمایشگاه جیتکس با بیان اینکه مخاطبان در نمایشگاه‌های بزرگ مثل جیتکس و یا سبیت به دنبال محصول مورد نظر خود هستند تا کشوری خاص گفت: قطعا محصور شدن در پاویون، فرصت مراوده با بسیاری از مخاطبان را از بین می‌برد . وقتی این نوع حضور قابلیت بازدهی دارد که سطح وتنوع محصولات ما در اندازه‌ای باشد که مخاطبان را به خود جذب کند . وی افزود : البته تشکیل پاویون برای نمایشگاه‌های اختصاصی و منطقه‌ای می‌تواند موثرتر باشد و ما شاهد بودیم که با همین شکل حضور به ویژه در جیتکس دستاوردهایی وجود داشته است ولی این کافی نیست و ما باید با استفاده ازتجربیات گذشته، شیوه‌های حضور را  اصلاح کنیم .
وی گفت: به نظر من یکی از اشکالات ما این است که فرآیند ارزیابی‌مان از این گونه تجربیات شفاف و کارآمد نیست و اثرات آن در تصمیمات آتی نمایان نمی‌شود .
دبیر کل سازمان نظام صنفی رایانه‌ای حضور مداوم در نمایشگاه‌های بین المللی را اجتناب ناپذیر دانست و گفت: صرف اینکه صنعت‌گران ما خود را در محک بازارهای بین المللی قراردهند ، ارزشمند است و به هیچ‌وجه نمی‌توان از این رویدادها غافل بود. وی افزود: معتقدم اعزام تورهای تجاری در حوزه فناوری اطلاعات به این نمایشگاه‌ها وانتقال تجربیات می‌تواند رهگشا
باشد.
دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با بیان اینکه جوان بودن صنعت فاوا و منابع انسانی مستعد لیکن فاقد منابع مادی لازم ، ایجاب می‌کند که حمایت‌های دولتی در این خصوص جدی‌تر شوند، گفت: ظرفیت‌های موجود در پارک‌های علم وفناوری  و به ویژه سازمان توسعه تجارت بیش از قبل باید به این صنعت معطوف شود.
گفتنی است، هفته فناوري جيتكس كه از آن به‌عنوان بزرگ‌ترين رويداد فناوری اطلاعات و ارتباطات  در خاورميانه ياد مي‌شود 17 مهرماه امسال با حضور بیش از 70 کشور جهان در مركز بين‌المللي نمايشگاه‌هاي دوبي برگزار می‌شود.
اين نمايشگاه شامل بخش‌هايي همچون راهكارهاي كسب‌وكار، گلف كامز، فناوري مصرفي، رسانه‌هاي ديجيتال، فناوري كارت و بخش نرم‌افزارها و محتواي موبايل است.
از ایران  نیز پارک علم و فناوری خراسان، شرکت مگفا، شهرپرداز، اندیشه‌های برتر، داده ورز جویا، علم و صنعت و موسسه نور به صورت مستقل اقدام به حضور در نمایشگاه جیتکس امسال کرده‌اند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :