fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 44071
تاریخ انتشار : 13 بهمن 1392 11:37

رئیس هیات مدیره مخابرات ایران:

نباید اختلاف مخابرات و وزارت ارتباطات رسانه ای می شد

از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم و به خصوص در ایام برگزاری نمایشگاه تلکام 2012 بین شرکت مخابرات ایران و وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات بحث هایی در گرفت که در نهایت و در یک مقطع زمانی منجر به جنگی دو طرفه بین این دو نهاد منجر شد.

فناوران- رسانه‌های حاضر در این حوزه که در آن مقطع هر روز شاهد آتش توپخانه دو طرف بودند عنوان جنگ بر سر گنج را برای گزارش‌های خود پیرامون این موضوع انتخاب می‌کردند. دعوا هم از یک طرف بر سر تصمیم مخابرات برای افزایش تعرفه‌های خطوط ثابت و از سوی دیگر تغییر در روند شیوه محاسبه و افزایش تعرفه تلفن همراه بود. موضوعی که یکی از آن‌ها اتفاقا مصوبه رگولاتوری و دیگری دستور شورای رقابت را به همراه داشت. اما رگولاتور و شورای رقابت دولت دهم.
بعد از روی کار آمدن دولت جدید و انتخاب محمود واعظی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات او با روند افزایش تعرفه‌ها مخالفت کرد و رسما اعلام کرد که نمی‌گذارد در حق مشترکان اجحافی صورت گیرد.
اکنون و از سه ماه پیش تا به امروز هر دو طرف گویی که آتش بس اعلام کرده باشند در سکوت کامل خبری رفتند. منابع آگاه اما در آن زمان خبر از رایزنی‌های پشت پرده دو طرف را می‌دادند. رایزنی‌هایی که بعدها و با حضور نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات در بدنه هیات مدیره شرکت مخابرات شکل واقعی به خود گرفت.
با این حال سید مصطفی سید‌هاشمی، رئیس هیات مدیره مخابرات ایران در گفت و گو با تسنیم مذاکرات پشت پرده را تایید کرده و می‌گوید: با آغاز به کار دولت یازدهم بعضا مباحث کارشناسی و غیرکارشناسی در فضای رسانه‌ای مطرح شد که حوزه ارتباطات را به نوعی با چالش درونی روبرو ساخت ولی نشست مشترک با وزیر ارتباطات پایان‌بخش چالش‌ها شد.
سید مصطفی سید‌هاشمی، با بیان اینکه طرح برخی موضوعات غیرکارشناسی در ارتباط با مخابرات، هم‌زمان با روی کار آمدن دولت یازدهم موجب برخی چالش‌ها شد، اظهار کرد: این چالش‌ها که خدا را شکر هم‌اکنون رفع شده، تا پیش از نشست مشترک با وزیر ارتباطات بود.
وی افزود: در آن شرایط هم تأکید ما مدام این بود که نباید اختلافات درونی را به تریبون رسانه‌ها بکشانیم زیرا بروز اختلاف بین دو نهادی که همواره در تعامل با یکدیگر بوده‌اند امری طبیعی است که باید بین خودشان حل شود.
سید‌هاشمی ‌همچنین در پاسخ به این سوال که بالاخره در آن نشست مشترک چه گذشت و چرا هیچ موضوعی از آن به بیرون درز نکرد؟ نیز گفت: چیز خاصی مطرح نشد؛ اما کلیات بحث این بود که اختلافات از طریق مذاکرات، حضور ما در وزارت ارتباطات و همچنین حضور وزارتخانه در مخابرات بسیار راحت‌تر حل‌و‌فصل می‌شود لذا ما برنامه‌های خود را خدمت وزیر ارائه و ایشان هم سیاست‌های خاص خود را اعلام کرد.
وی با بیان اینکه نگاه کشور نسبت به آی‌تی که سرمایه بزرگی است، باید درست باشد عنوان کرد: فعلا اختلافی با کسی نداریم و کارها را با تفاهم پیش می‌بریم. امیدواریم که نتیجه این تعامل، دستیابی مردم به محصولات و خدمات بهتر باشد.
رئیس هیات مدیره مخابرات در پایان خاطر نشان کرد: با تفاهم موجود، مشکلات یکی پس از دیگری حل می‌شود و رویکردهای مثبت وزارتخانه نیز نسبت به قبل بیشتر شده است.
البته اکنون مشخص نیست این حل شدن مشکلات به معنی افزایش تعرفه‌های تلفن ثابت و همراه به همان حد و اندازه مورد نظر شرکت مخابرات ایران است و یا درصدی کمتر از آن اما دو موضوع در این بین بیش از پیش خودنمایی می‌کند یکی موضع وزیر ارتباطات که اخیرا هم گفته است مخابرات پول‌های اضافه‌ای که از کاربران گرفته است را برمی‌گرداند و دیگری صحبت رئیس هیات مدیره مخابرات مبنی بر حل شدن مشکل‌ها.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :