fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 241676
تاریخ انتشار : 26 تیر 1397 9:26

با امضای تفاهم‌نامه‌ای میان وزیر فاوا و رییس کمیته امداد

سرمایه اشتغال مددجویان با تخصیص سرمایه جمعی، تامین می شود

در تفاهم نامه ای که دیروز به امضای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس کمیته امداد رسید، استفاده از شیوه نوین جذب سرمایه جمعی برای اجرای ایده های اشتغال زا ویژه مددجویان کمیته امداد کلید خورد.

فناوران - شاخص ترین بند همکاری این تفاهم نامه استفاده از یک شیوه جدید مبتنی بر فناوری اطلاعات برای جذب سرمایه جمعی است که زمینه کارآفرینی و اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد را فراهم می کند.
بر اساس این گزارش، در این شیوه هر شخص حقیقی یا حقوقی به تناسب توان مالی مبلغی را برای اجرای ایده های نویی که در مسیر تحقق امور خیریه باشد اختصاص می دهد تا سرمایه مورد نظر صاحب ایده آماده شود و بدین تربیت چرخه ای از حمایت های کوچک از طریق تکنیک مشهور به کراودفاندینگ یا همان تامین جذب سرمایه جمعی به وجود آید.
شیوه جذب سرمایه جمعی که عموما برای حمایت از کسب و کارهای کوچک در ایده های نو مناسب است به چهار شکل، روش پاداش محور، روش خیریه، روش وام دادن و روش مشارکتی در دنیا رواج دارد و هر روز گسترش می باید که در این تفاهم نامه از روش خیریه استفاده می شود.
با توجه به ماموریت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای توسعه کسب و کارهای نوپا مبتنی بر فناوری اطلاعات و ماموریت کمیته امداد امام خمینی برای جذب خیریه و اختصاص آن برای توسعه کسب و کار افراد بی بضاعت این مدل تنها توسط مشارکت و هم افزایی این دو نهاد ممکن بود و بدین سبب تفاهم نامه همکاری و مشارکت برای بهره مندی از ظرفیت های موجود جهت توانمندی مددجویان مستعد مورد حمایت در بستر ICT به مدت سه سال میان این دو مجموعه منعقد می شود.
پرویز فتاح، رییس کمیته امداد در این نشست با اعلام اجرای طرح نذر اشتغال با استفاده از ظرفیت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در این طرح کمیته امداد منابع مالی موردنیاز برای کسب وکارهای نوپا را از محل منابع قرض الحسنه بانک ها تأمین و در مقابل این وزارتخانه بستر موردنیاز این امر را فراهم می کند.
وی با بیان این که برای اجرای این طرح یک سامانه طراحی شده است تا ایده های مربوط به کسب وکارهای نوپا در آن ثبت شود افزود: افراد خیر یا کسانی که تمایل دارند منابع مالی خود را در این نوع مشاغل سرمایه گذاری کنند می توانند به این سامانه مراجعه کنند.
فتاح استفاده از فناوری های روز را ایده ای ناب برای فقرزدایی دانست و افزود: متاسفانه تاکنون از ظرفیت ICT برای ایجاد اشتغال مددجویان استفاده نشده است.
رییس کمیته امداد با بیان این که استفاده از این ظرفیت موجب کاهش هزینه ها می شود گفت: البته طبق برنامه باید تمام فعالیت های کمیته امداد در بستر فناوری های نوین انجام شود به طوری که حتی نیاز به مراجعه حضور مددجویان به دفاتر کمیته امداد نباشد.
وی با بیان این که سال گذشته دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات درزمینه اشتغال زایی به مددجویان پرداخت شد گفت: امسال امکان پرداخت چهار هزار میلیارد تومان از محل منابع قرض الحسنه بانک ها، صندوق توسعه ملی و صندوق قرض الحسنه امداد ولایت برای این امر فراهم شده است.
فتاح با اعلام اینکه در دو سال گذشته ۱۵ درصد از جامعه هدف کمیته امداد کاهش یافته است افزود: این رقم معادل دو هزار و ۵۰۰ خانوار است که اکنون آن ها علاوه بر خودکفایی برای دو تا سه نفر دیگر نیز کارآفرینی کرده اند.
محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه کمیته امداد می تواند مددجویان تحت حمایت خود را از طریق کسب و کارهای نوپا از چرخه حمایتی به چرخه مولد کشور انتقال دهد گفت: در طرح نذر اشتغال افرادی که استطاعت مالی دارند می توانند با حمایت از ایده های جوانان زمینه را برای اشتغال قشر ضعیف جامعه فراهم کنند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :