fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 238509
تاریخ انتشار : 19 اردیبهشت 1397 9:14

رای 98 درصدی به تلگرام

علی اصلان شهلا- آمار اعلام شده به نقل از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین رییس سازمان فناوری اطلاعات از وضعیت پیام رسان ها پس از فیلتر تلگرام، پیام روشن مردم به تصمیم گیران است و نشان می دهد برخلاف دفعات گذشته که اختلال در یک پیام رسان سبب مهاجرت به پیام رسان دیگری می شد، این بار مردم در تلگرام ماندند.

Alishahla13@
پس از فیلتر کامل تلگرام، تنها یک میلیون نفر از 45 میلیون کاربر ایرانی تلگرام، این پیام رسان را از روی گوشی های خود پاک کرده اند و به این ترتیب نزدیک به 98 درصد از مردم همچنان اصرار به استفاده از تلگرام دارند.
در این میان تنها 4 و نیم میلیون کاربر به پیام رسان های داخلی پیوسته اند که عدد پایینی محسوب می شود. درواقع مجموع 7 پیام رسان داخلی تنها توانسته اند 10 درصد کاربران پیام رسان ها را جذب کنند که از این میان 3 و نیم میلیون نفر همچنان از تلگرام نیز استفاده می کنند.
البته 40 درصد از میزان پست های منتشر شده در تلگرام کاسته شده است که نشان می دهد احتمالا هم مردم دیگر به دلیل استفاده از فیلترشکن ساعات کمتری آنلاین هستند و هم تعطیلی تعدادی از کسب و کارها و کانال های دولتی تاثیرگذار بوده است.
این آمار را فعلا می توان به حساب شکست کامل مهاجرت قهری و دستوری از تلگرام به پیام رسان های داخلی گذاشت. اگر تنها خود کارمندان دولت به دستور رییس جمهور گوش می دادند، آمار مخاطبان پیام رسان های داخلی باید حداقل دو برابر می بود. اگر تنها مدارس کانال های اطلاع رسانی خود را به پیام رسان های داخلی منتقل می کردند، می شد انتظار داشت بیش از 20 میلیون پدر و مادر به این پیام رسان ها مهاجرت کنند.
ولی نه تنها این دستوران و حکم فیلترینگ تاثیری نداشته است که هر روز، افراد غیرسیاسی، از بازیگر و پزشک تا جامعه شناس و روزنامه نگار، بر طبل ماندن در تلگرام به عنوان یک حق شهروندی اصرار می کنند و حتی به پیام رسان های خارجی دیگر هم کوچ نکرده اند و به راحتی و از طریق فیلترشکن های آمریکایی، اطلاعات ایرانی ها از کشور خارج می شود.راهش این نبود، راهش این نیست، ولی چه سود که درس نمی گیریم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :