fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 236218
تاریخ انتشار : 22 اسفند 1396 10:40

در هفتمین جشنواره فاوا اعلام شد:

امتیاز شرکت های فاوا برای حضور در بازارهای جهانی پایین است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بر اساس اعلام ITU ایران بیشترین رشد شاخص های ICT در آسیا–پاسیفیک و دومین کشور از این نظر در دنیا بوده است.
undefined
فناوران - محمد جواد آذری جهرمی در هفتمین جشنواره فاوا گفت: در جشنواره سال گذشته، تنها یک خانم از کارمندان وزارت فاوا در میان افراد برتر بود که امسال این تعداد به 7 نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه از نظر شاخص های IDI جمهوری اسلامی ایران شاهد 4 رتبه رشد بوده است، گفت: این درحالی است که در سال گذشته پوشش شبکه در کشور 62 درصد بوده است که امسال با رشد قابل توجهی که در این حوزه رخ داده است به خصوص با کمک همراه اول و همچنین بخش روستایی پوشش پهنای باند گسترده شده و انتظار داریم رشد شاخص وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قابل قبول تر از قبل باشد. البته انتظار داریم ایرانسل نیز در پوشش گسترده تر شبکه بکوشد.
آذری جهرمی گفت: با نظر مثبت رییس جمهوری و دستوراتی که داشتند و باتوجه به نوع نگاه حمایتی مجلس به خصوص کمیسیون صنایع و کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس، مذاکرات را برای نهادینه کردن شاخص ها آغاز کردیم تا بدانیم هوشمندسازی ساختمان ها، شهر، کشاورزی، انرژی و سلامت در چه وضعیتی قرار دارد و به چه مرحله ای قرار است در سال آینده برسد.
عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه زیرساخت ها فناوری اطلاعات توسعه پیدا نکرده تا فقط به عنوان پیام رسان از آن استفاده کرد، گفت: باید فناوری اطلاعات را در زندگی مردم جاری کنیم که حوزه سلامت و کشاورزی از جمله زوایای زندگی مردم است.
وی گفت: اگر بنشینیم و دست روی دست بگذاریم آنها حاکمیت ما را به دست می آورند و باید تلاش کنیم و با استفاده از خلاقیت ها حاکمیت را به دست بیاوریم و خدمات به شهروندان را ارتقا دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه امروز آنکه مانع می شود و جلوی رشد این خلاقیت ها را با هر روشی بگیرد و مانع رشد فناوری اطلاعات بشود، به حاکمیت آینده ما ضربه می زند، گفت: نباید به اعتماد عمومی لطمه بزنیم و باید بدانیم که در تحولات این حوزه شغل های سنتی از میان می رود و شغل های نوین جایگزین می شود که باید نسبت به آن فرهنگ سازی کنیم که بر اثر این تغییرات سرمایه گذاری صورت می گیرد و اشتغال ایجاد شده و توسعه رخ می دهد.
وی با بیان اینکه برخی دستگاه های شفاف جلوی بهره وری می ایستند، افزود: وزارت فاوا مسوول همه بخش ها نیست و با وجود اینکه به عنوان متولی زیرساخت به شمار می رود اما در بخش فنی نیز الزاما همه مسوولیت ها با وزارتخانه نیست.
وی گفت: اگر با بیشترین هزینه ها بهترین پلتفرم ها را برای پیام رسان نیز درست کنیم علاوه بر آن اکوسیستم و زیست بومی وجود دارد که دستگاه های دیگر مسوول ایجاد آن هستند.
آذری جهرمی با بیان اینکه شورای عالی فضای مجازی باید اسناد مورد نیاز را سریع تر بدهد گفت: به ما می گویند «چرا از استارت آپ ها حمایت می کنید، این ها عامل براندازی و نفوذ هستند». این ها جوانان خود ما هستند. غرب می خواهد از آنها حمایت کرده و جذبشان کند. ما هم باید حمایت کنیم و جذب شان کنیم.
وی افزود: باید قبل از اینکه تحول دیجیتال را برای مان رقم بزنند و مستعمره مان کنند، خودمان از بازارهای بین المللی سهم بگیریم. امیدوارم سال 97 اختلافات را کنار بگذاریم.
آذری جهرمی ادامه داد: بخش مهمی از وقت من وزیر این است که دو تا دستگاه را کنار هم بنشانم تا با هم تبادل اطلاعات کنند، آخرش هم می گویند نمی شود. آخرین بهانه شان هم مسایل امنیتی است در حالی که بزرگ ترین اقدام ضد امنیتی همین به اشتراک نگذاشتن اطلاعات است.

 امتیاز پایین با کیفیت ترین شرکت فاوا
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات نیز در این همایش گفت: مجموعه امتیازهای کسب شده شرکت های بررسی شده در جشنواره، از 1000 حدود 500 است که برای حضور در بازارهای جهانی، باید این امتیاز افزایش یابد.
وی افزود: 350 شرکت در هفتمین جشنواره فاوا حضور دارند که 74 درصد آن از بخش خصوصی هستند.
وی با بیان اینکه در این دوره جایزه کیفیت 16 شرکت حضور داشتند، گفت: این شرکت ها در 7 محور و با 1200 ساعت کار ارزیابی شدند که از هزار امتیاز، بهترین شرکت درنهایت 505 امتیاز را دریافت کرده است.

 پیش بینی رشد بازار پستی
رییس سازمان تنظیم و مقررات ارتباطات رادیویی نیز با بیان فعالیت اپراتورهای بخش خصوصی پست در کشور گفت: براساس اهداف راهبردی که در کنگره جهانی پستی 2016 در استانبول تصویب شده است، به تنهایی نمی توانیم به این اهداف برسیم و قاعدتا باید حضور اپراتورهایی به غیر از پست را در این حوزه داشته باشیم.
فلاح جوشقانی افزود: در سال 95 ظرفیت حوزه پست و اررزش بازار پست 850 میلیارد تومان بوده است ولی با حضور دو اپراتور پستی ظرفیتی تا 48 هزارمیلیارد ریالی توسط بخش غیر دولتی داشته باشیم.

 اجازه رقابت به بخش خصوصی بدهید
رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس نیز با بیان اینکه اگر مردم اعتماد نکنند چه از بخش دولتی و چه خصوصی سرویس نمی گیرند، گفت: کار وزارت ارتباطات تا جایی رسیده بود که در سال 1392 می خواستند آن را منحل کنند که با دو فوریتی که در مجلس تصویب شد، در نهایت با 191 رای موضوع لغو شد تا امروز 141 امین سالروز تاسیس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را جشن بگیریم.
سبحانی فر افزود: اجازه دهیم بخش خصوصی هم پهنای باند را وارد کند و در این بخش هم رقابت شکل بگیرد.
وی ادامه داد: وقتی تلگرام فیلتر شد، تعداد اندکی از مردم، حداکثر 5 میلیون سراغ پیام رسان های داخلی رفتند که یکی از دلایلش نبود اعتماد بود. هم باید زیرساخت ها را فراهم کنیم و هم اینکه اگر قرار باشد به پیام رسان های داخلی سرک بکشیم، کاربران از آن فرار می کنند.

 همراه اول، اپراتور برتر
در همایش دیروز همراه اول و ایرانسل هر دو موفق به کسب تقدیرنامه سه ستاره شدند. اما شنیده می شود در امتیازات نهایی، امتیاز همراه اول بالاتر از ایرانسل بوده و به همین دلیل هم نام این شرکت پیش از اپراتور دوم در مراسم اعلام شد. رایتل نیز تقدیرنامه یک ستاره دریافت کرد.

 شاتل، برگزیده جایزه کیفیت
براساس این گزارش گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات شاتل موفق شد بالاترین نشان جایزه ملی کیفیت را کسب کند. براساس این گزارش  نشان سرآمدی جایزه ملی کیفیت به شاتل رسید و این شرکت کاندیدای دریافت تندیس در این حوزه شد.

 سایر جوایز این بخش به این صورت است:
اشتهار به کیفیت چهار ستاره: موسسه فرهنگی دیجیتال جهان معاصر
اشتهار به کیفیت سه ستاره: معاونت بانکداری الکترونیکی بانک آینده
اشتهار به کیفیت دو ستاره: سفیر آبی آرام و شرکت حلما گستر خاورمیانه

 اپراتورهای برتر FCP: 
تقدیرنامه چهار ستاره: شرکت انتقال داده های آسیاتک و گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات شاتل
تقدیرنامه دو ستاره: پارس آنلاین، پیشگامان توسعه ارتباطات، داده گستر عصر نوین های وب
تقدیرنامه یک ستاره: داده پردازی فن آوا، صبانت و حلما گستر خاورمیانه

 اپراتورهای SAP:
تقدیرنامه دو ستاره: شرکت ارتباطات ماهواره ای سامان
تقدیرنامه یک ستاره: شرکت خدمات انفورماتیک، ایران سولار، آرین ماهواره و پارس ارتباطات

 اپراتورهای FWA:
تقدیرنامه چهار ستاره: مبین نت
تقدیرنامه سه ستاره: ایرانسل
استارتاپ های برتر: 
مقام اول: شرکت راه کارهای سیدار پارس
مقام دوم: سامانه نگار آتنا
مقام سوم مشترک: شرکت آسان بار و شرکت کافه کادو


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :