fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 201688
تاریخ انتشار : 18 بهمن 1395 10:14

وزیر ارتباطات اعلام کرد:

تشکیل کارگروه حمایت از کسب و کارهای نوپا با عضویت سه وزیر

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: کارگروهی به همراه وزرای کشور و تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رفع موانع و مشکلات کسب و کارهای الکترونیکی و نوین تشکیل داده ایم.

فناوران- محمود واعظی افزود: حدود سه هفته قبل در حاشیه جلسه هیات دولت با وزیر رفاه و وزیر کشور در این باره صحبت کردم تا کسب و کارهای الکترونیکی را در کشور به رسمیت بشناسیم و مشوق آنها باشیم و اعتقاد نداریم که با راه اندازی این نوع از فعالیت ها، جلوی دیگر فعالیت ها گرفته می شود؛ چراکه فعالیت کسب و کارهای نوین باعث بزرگ تر شدن بازار می شود.
وی که در حاشیه برگزاری مراسم افتتاح پروژه های شرکت رایتل در جمع خبرنگاران سخن می گفت، افزود: قرار شد سه وزارتخانه ارتباطات، کار و کشور به دنبال تشویق این کسب و کارها باشند و در حوزه خود هر کاری بتوانیم انجام دهیم. 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دولت باید از کسب و کارهای ایجاد شده حمایت کند، افزود: این شرکت ها هر کدام چند هزار نفر شغل ایجاد کرده اند و دولت یکی از اولویت های جدی اش ایجاد اشتغال است که در هفته قبل شورای عالی اشتغال را داشتیم و تاکید زیادی وجود داشت مبنی بر اینکه همه دستگاه ها چگونه می توانند بخش خصوصی را فعال کنند تا شغل ایجاد شود و حالا که این شغل ایجاد شده، آن را نمی توانیم تعطیل کنیم. 
بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور همچنین درباره دغدغه حفظ امنیت مردم در مواجهه با کسب و کارهای نوین توضیح داد: این کسب و کارها که مربوط به داخل کشور است، همه اش امن است؛ اما به سرعت در حال کار بر آن چیزی که برای نقشه استفاده می شود، هستیم تا همه مصرف کنندگان از نقشه داخلی استفاده کنند.
 آمادگی زیرساخت های برگزاری انتخابات الکترونیکی
واعظی همچنین با اعلام آماده شدن زیرساخت های کشور برای برگزاری انتخابات ۹۶ به صورت الکترونیکی  گفت: در این زیرساخت ها نهایت دقت به کار گرفته شده است.
وزیر ارتباطات ادامه داد: ما همکاری بسیار نزدیکی با وزارت کشور در این زمینه داشتیم و داریم.
وی افزود: مذاکرات و جلسات خوبی داشتیم و پیشرفت خوبی در این زمینه برقرار شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه زیرساخت های لازم برای انتخابات الکترونیکی در حال آماده شدن است، گفت: از الان به بعد بستگی به نظر شورای نگهبان و وزارت کشور دارد که برای چگونگی برگزاری انتخابات تصمیم بگیرند.
واعظی گفت: نگران اخلال یا همان اصطلاح هنگ شدن در این سیستم ها نخواهیم بود.
وی افزود: این زیرساخت ها و سیستم ها در چارچوب و بستر شبکه ملی اطلاعات انجام می شود. ما انتخابات را در بستر اینترنت بین المللی انجام نخواهیم داد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بخش مربوط به الکترونیکی انتخابات بهار 96 در صورت تصمیم مجریان و ناظران در بستر شبکه ملی اطلاعات انجام خواهد شد نه اینترنت بین المللی.
 مخالفت با درخواست رایتل
حضور وزیر ارتباطات در مراسم افتتاح پروژه های رایتل با خبر خوبی برای این شرکت همراه نشد و محمود واعظی با درخواست مدیرعامل رایتل موافقت نکرد.
وی در پاسخ به درخواست مدیرعامل رایتل برای اختصاص 5 مگ روی باند فرکانسی 1800 گفت: اگر فرکانس هایی که تاکنون روی باند 2600 واگذار کرده ایم تمام شد، فرکانس جدید به شما تخصیص می دهیم، تاکنون مشکلی برای فرکانس نداشته ایم و در آینده نیز نخواهیم گذاشت دست خالی بمانید و مشکلی نخواهید داشت.
وی افزود: سه سال و نیم گذشته مکرر به من پیشنهاداتی می شد در این باره که رایتل نتوانسته از فرکانسی که در اختیارش بوده، استفاده کند و لذا آن را تعطیل کنیم.
وی با بیان پیگیری های مکرر وزیر کار در ارتباط با رایتل افزود: یکی از پروژه های مهمی که امروز افتتاح شد، بحث حفظ امنیت یا SOC بود؛ چراکه حتما شبکه باید همراه امنیت باشد.
 انتقاد از سایر اپراتورها
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برخی از پروژه ها سبب قوام شبکه ملی اطلاعات است که اهمیت دارد، گفت: قرارداد رایتل با دارنده پنج پروانه اپراتور مجازی تلفن همراه یکی از اقداماتی است که علاوه بر رونق کسب و کار باعث ایجاد کار در جامعه می شود. 
وی با انتقاد از دیگر اپراتورهای تلفن همراه در خصوص تفاهم نکردن با دارنده های پروانه اپراتور تلفن مجازی گفت: متاسفم که تاکنون هیچ اپراتور تلفن همراهی غیر از رایتل نتوانسته است که با اپراتورهای مجازی تلفن همراه به توافق برسد و این به خاطر نگاه تمامیت خواهی است که فکر می کنیم اگر همه سر یک سفره بنشینیم، منافع کمتری می بینیم و باید همه چیز در اختیار و انحصار ما باشد.
عضو کابینه دولت یازدهم درباره سرویس های ابری نیز گفت: پارسال در دنیا درآمد شرکت ها از فناوری ابری 106 میلیارد دلار بوده است که اگر اجازه دهیم شرکت هایی همه اطلاعات را نگه دارند و سرویس های لازم را با هزینه ای پایین ارایه دهند، علاوه بر رونق کسب و کار باعث پایین آمدن هزینه و ارایه سرویس های متنوع مورد نیاز مردم می شوند. 
واعظی رشد چند ده برابری رایتل را در بخش های مختلف نشانگر حرکت درست این اپراتور تلفن همراه طی سه سال و نیم گذشته دانست و گفت: امروز با این موضوع مواجهیم که بسیاری از فعالیت های تلفن همراه روی موبایل ارایه می شود و بر همین اساس تصمیم گرفتیم تا موازی با راه اندازی دولت الکترونیکی بحث دولت همراه نیز داشته باشیم تا مردم بتوانند در هر نقطه ای و در هر زمان که نیاز داشتند، خدمات مورد نظر خود را دریافت کنند که انشاالله تا پایان این ماه فاز نخست دولت همراه را راه اندازی می کنیم و سیاست مان این است که هرآنچه داریم، روی موبایل بیاوریم.
وی نقش موبایل را فقط برقراری تماس صوتی و ارسال اطلاعات ندانست و افزود: با موبایل فعالیت های زیادی می توانیم داشته باشیم و از اپراتورهای تلفن همراه می خواهم با شرکت هایی که ارزش افزوده ایجاد می کنند، مشارکت کنند؛ چراکه دنیا به سمت اینترنت همراه در حرکت است به طوری که پیش بینی شده است که تا سال 2020 بیش از 50 میلیارد شیء، انسان و موجود زنده به اینترنت متصل شوند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :