fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 195086
تاریخ انتشار : 17 آبان 1395 10:19

وزیر ارتباطات در بازدید از نمایشگاه مطبوعات:

رفع فیلتر فیس بوک و توییتر دست دولت نیست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیلتر فیس بوک و توییتر در کمیته فیلترینگ تصمیم گیری شده و همین کمیته نیز باید درباره رفع فیلتر آنها تصمیم گیری کند.

فارس- محمود واعظی در نمایشگاه مطبوعات درباره وعده دولت برای رفع فیلتر فیس بوک و توییتر گفت: فیلتر فیس بوک و توییتر در کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تصمیم گیری شده و همان کارگروه نیز باید برای رفع فیلتر آنها تصمیم گیری کند و دولت یازدهم در این باره وعده ای نداده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: وعده دولت یازدهم به مردم این بود که آنچه که مورد استفاده مردم است و برای افزایش آگاهی جامعه بدون محتوای غیراخلاقی لازم است فیلتر نشود که روی وعده خودمان مانده ایم.
 
 مردم اپراتور متخلف را ترک کنند
وزیر ارتباطات همچنین درباره پرسشی از تخلف برخی اپراتورهای تلفن همراه گفت: با راه اندازی طرح ترابردپذیری شماره تلفن همراه مردم اپراتور متخلف را ترک کنند و تغییر اپراتور بدترین تنبیه برای اپراتور است که دیگر تخلف را تکرار نخواهد کرد.
وی ادامه داد: مردم می توانند شکایات خود را به سامانه 195 وزارت ارتباطات منعکس کنند و شکایات پیگیری خواهد شد.
واعظی گفت: همچنین دو هفته پیش نرم افزاری را طراحی کرده ایم که مشترکان می توانند جزئیات مصرف پهنای باند خود را ببینند و تلاش می کنیم این نرم افزار سریع تر در دسترس مردم قرار بگیرند.
وزیر درباره اختلاف نرخ بسته های اینترنت اپراتورها نیز گفت: وزارت ارتباطات به رعایت سقف تعرفه توجه می کند و بسته های اینترنتی توافقی بین مشترک و اپراتوراست.
 
 قرارداد ایرانیان نت با MTN قطعی نیست
واعظی گفت: توافق بین اپراتور فیبرنوری ایرانیان نت با شرکت آفریقایی MTN قطعی نشده دو خواسته ایرانیان نت دارد و دو یا سه خواسته نیز MTN دارد که هنوز تامین نشده است.
وی گفت: دو شرکت در حال مذاکره برای میزان سهام قابل فروش هستند که تاکنون روی فروش 49 درصد سهام توافق بیشتری انجام شده اما هنوز قطعی نیست.

 چگونگی کاهش نرخ اینترنت ثابت و موبایل
واعظی در پاسخ به سوالی که پرسیده بود مردم طعم ارزان شدن اینترنت را نچشیده اند گفت: سال گذشته قیمت هر گیگ ترافیک اینترنت ثبات از 4500 تومان به 3600 تومان کاهش یافت و امسال نیز به 2950 تومان کاهش یافته است.
 به این ترتیب برای افرادی که یک گیگ خریداری می کنند 17 درصد کاهش قیمت و برای افرادی که برای مثال 10 گیگ اینترنت می خرد 33 درصد کاهش قیمت اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: همچنین قیمت اینترنت موبایل از 14 ریال به ازای هر کیلوبایت به 0.5 ریال و سپس به 0.4 ریال کاهش یافت که در نتیجه مردم طعم ارزان شدن اینترنت را چشیدند.
واعظی تاکید کرد: وزارت ارتباطات به صورت دایم اپراتورها و شرکت های بزرگ را تحت نظارت دارد و اگر شرکت کوچکی در شهرستانی از این قاعده تخلف کرد مردم می توانند به 195 شکایت کنند.
 
 موبایل بانک تا دو ماه آینده اجرایی می شود
واعظی درباره توافق اخیر برای ارایه موبایل بانک گفت: سه اپراتور مذاکراتی را با شرکت خدمات انفورماتیک در دستور کار دارند که نیازمند برخی اقدامات فنی و امیدواریم تا یک یا دو ماه آینده موبایل بانک اجرایی شود. 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین شبکه ملی اطلاعات را راهکاری مطمئن برای برخوداری مردم از داده های تولید داخل با سرعت بالا و کیفیت بهتر 
دانست.
وی گفت: شبکه ملی اطلاعات داده های بومی ایران را با سرعتی بیشتر و کیفیت به مراتب بهتر در اختیار مردم قرار می دهد.
وی تاکید کرد: شبکه ملی اطلاعات این ذهنیت نامناسب را که با استفاده از این شبکه دسترسی به منابع بین المللی محدود می شود، شکست.
این مسوول گفت: شبکه ملی اطلاعات به گونه ای ایجاد شده است که مردم افزون بر دریافت همه اطلاعات علمی مورد نیاز می توانند داده های بومی تولید داخل را نیز با کیفیت و تعرفه مناسب تر دریافت کنند.
واعظی اضافه کرد: شبکه ملی اطلاعات میزبانی داده های داخلی با کیفیت و تعرفه مناسب تر را بر عهده دارد.
وی به راه اندازی مرکز تبادل داده در چند روز گذشته در استان قم پرداخت و ادامه داد: مراکز تبادل داده زیرساخت اصلی شبکه ملی است و اگر ایجاد نشود نمی توان محتواهای تولید شده داخلی را ارایه 
کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مرکزهای تبادل داده به نوعی تسهیلاتی است که در اختیار تولیدکنندگان و ارایه کنندگان محتوای داخلی قرار می گیرد.

 واردات پهنای باند باید مراحل قانونی را سپری کند
واعظی درباره سرنوشت واگذاری پهنای باند گفت: همان رویه ای که تاکنون در این زمینه درباره پهنای باند داخل ابلاغ شده است ادامه می یابد.
وی ادامه داد: واگذاری پهنای باند بین المللی نیز باید مراحل قانونی خود را سپری کرده و با دیگر دستگاه های ذیربط هماهنگی شود.
به گفته وی، «این رویه برای تغییر به بررسی شورای عالی امنیت و مجلس شورای اسلامی نیازمند است.
واعظی درباره اپراتورهای مجازی تلفن همراه گفت: امور این اپراتورها در حال انجام است. تاکنون 50 درخواست داشته ایم که 21 مورد آن بررسی شده است و چهار اپراتور مجازی به زودی نهایی می شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :