fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 190160
تاریخ انتشار : 10 شهریور 1395 11:38

گزارش خبرگزاری دولت از رشد ظرفیت ارتباطات بین الملل ایران

ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل از مسیر ایران که شهریور 1392 در آغاز دولت یازدهم 116 گیگابیت بر ثانیه بود، با رشدی 381 درصدی به 558گیگابیت بر ثانیه در شهریور امسال رسید.

ایرنا- ارتباطات بین الملل ایران تا پیش از روی کارآمدن دولت تدبیر و امید به پایین ترین سطح خود رسید و همین امر عاملی برای کاهش ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل بود.
آن زمان فقط 116 گیگابیت بر ثانیه انتقال ارتباطات از مسیر ایران انجام می شد.
پس از چرخش کلید گفت وگوهای هسته ای میان ایران و گروه 1+5، جهانیان برای برقراری ارتباطی تازه با ایران راغب شدند و با آغاز اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در دی ماه 1394 و لغو تحریم های ظالمانه علیه کشور، درهای گفت وگو و مذاکره با کشورهای مختلف دنیا و شرکت های معتبر بین المللی فعال در همه عرصه های اقتصادی باز شد.
اجرای برجام، ایرانی امن را به همه جهان معرفی کرد که بار دیگر می توانند با این کشور مبادله داشته باشند و ارتباطات مخدوش شده خود را از سر بگیرند. امنیت ایجاد شده در پناه برجام برای شرکت های فعال در عرصه ارتباطات به مراتب بهتر و وسوسه انگیزتر بود و این امید را در آنان به وجود آورد که برای انتقال داده های خود به جای مسیرهای ناامن دریایی به سوی کشور ما آمده و از این طریق اقدام کنند.
چندی پیش مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ایران فراهم شدن شرایط برای انتقال امن اطلاعات (دیتا) بین غرب و شرق جهان از مسیر ایران را مهم ترین دستاورد اجرای برجام در بخش زیرساخت های ارتباطی کشور اعلام کرد و به ایرنا گفت این موضوع زمینه ورود ایران را به بازار جهانی خرید و فروش دیتای اینترنت فراهم خواهد کرد. اکنون با گذشت بیش از سه سال از فعالیت های دولت و اقدام های آن برای رفع کاستی های پیشین، ظرفیت ترانزیت بین الملل از مسیر ایران افزایش یافته و به 558 گیگابیت بر ثانیه رسیده است.
همچنین با تلاش های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل از 81.68 گیگابیت برثانیه در آغاز دولت یازدهم، با رشدی 590 درصدی نسبت به سال 1392 به 564 گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :