fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 189259
تاریخ انتشار : 30 مرداد 1395 11:12

با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

مخابرات فارس 2057 پروژه اش را افتتاح کرد

پنج شنبه گذشته در مراسمی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت مخابرات استان فارس 2057 پروژه مخابراتی را در این استان افتتاح کرد.

فناوران- در این مراسم که با حضور محمود واعظی، زیر ارتباطات، استاندار فارس، معاونان وزیر و مدیران شرکت های مخابرات ایران، فارس، شرکت ارتباطات سیار ایران، رایتل و نمایندگان استان فارس در مجلس برگزار شد، پروژه های مخابرات استان فارس با سرمایه گذاری 3721 میلیارد ریال به بهره برداری رسید و به این ترتیب تعداد کل پروژه های افتتاح شده این مخابرات استانی در دولت یازدهم به 3415 پروژه با سرمایه گذاری بیش از 457 میلیارد تومان رسید. 
این پروژه ها شامل پروژه NGN/IMS با سرمایه گذاری 6/88 میلیارد تومان، 72 مرکزکم ظرفیت و پرظرفیت، 1076 مورد ایجاد یا افزایش ایستگاه تلفن همراه، 64 پروژه ارتباطات رایویی  کم ظرفیت و پرظرفیت، 71 پروژه فیبر نوری، 660 پروژه دیتا، 3 پروژه نصب سوییچ موبایل، 65 پروژه نصب کافوی نوری، راه اندازی شبکه 3G  و 44 پروژه نصب تجهیزات انتقال می شود.
علی اصغر روزگار، مدیرعامل مخابرات استان فارس در این مراسم گفت: استان فارس با 102 شهر و 29 شهرستان و جمعیتی بیش از 4 میلیون و 800 هزار نفر دارای یک میلیون و 600 هزار خط تلفن ثابت و 4 میلیون و 300 هزار مشترک همراه اول است. ضمن اینکه مخابرات این استان نیز بیش از 570 هزار اینترنت ADSL واگذار کرده است. وی سپس با تشریح اقدامات انجام شده در جهت پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات در این استان به عنوان نقطه اصلی شبکه در جنوب کشور، به تفکیک ترافیک اینترنت داخلی و بین الملل، اتصال نواحی اصلی به IXP، راه اندازی سرور محتوا و cache server اشاره کرد.
روزگار همچنین با اشاره به اجرای مصوبه 230 کمیسیون تنظیم مقررات در این استان گفت: تا کنون در حدود 85 درصد درخواست های شرکت های دارای پروانه در زمینه هایی مانند دریافت پاور، سبکه انتقال و فضای تجهیزات پسیو انجام شده و تا پایان شهریور ماه به کل درخواست ها پاسخ مثبت می دهیم.
وی سپس به تشریح راه اندازی NGN/IMS به عنوان پروژه شاخص مخابرات این استان در مسیر تغییر فناوری مخابرات پرداخت. استان فارس یکی از سه استان منتخب برای اجرای این پروژه بوده است و به گفته روزگار تاکنون 88 میلیارد و 600 میلیون تومان برای اجرای این پروژه هزینه شده است.
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان نیز در این مراسم با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید تلاش شده که فاوا به عنوان پیشران توسعه در تصمیم سازی ها و قوانین مورد توجه قرار بگیرد، گفت: دولت و مجلس در این زمینه همکاری خوبی داشته اند در این سه سال پیشرفت خوبی داشته ایم.
می افزود: ما فاوا را به عنوان توانمند ساز صنایع دیگر می دانیم و هیچ بخشی را نمی شناسم که اگر با آی تی تلفیق شود، قادر به تحول نباشد.
وی همچنین گفت: تلاش ما در سه سال سپری شده از دولت این بوده که زیرساخت ها را به سرعت توسعه دهیم و موفق شده ایم که با تامین زیرساخت ها شبکه ملی اطلاعات را به فاز اجرایی برسانیم که در هفته دولت، فاز اول این شبکه راه اندازی می شود. وی افزود: در استان فارس نیز  پهنای باند رشد خوبی داشته و از 7.5 گیگابیت در ابتدای دولت به 90 گیگابیت رسیده است. شبکه انتقال استان نیز از 100 هزار خط E1 به 400 هزار E1 رسیده و در مجموع نیز در این دولت در استان فارس 1325 کیلومتر فیبر نوری کشیده شده است.
به گفته واعطی، از سال گذشته تا کنون تعداد شهرهای دارای نسل سوم ارتباطات همراه در استان 40 شهر رسیده و نسل چهار نیز در 11 شهر ارایه شده که قصد داریم تا پایان دولت، به تمامی 102 شهر استان اینترنت نسل 3 و به 35 شهر اینترنت نسل 4 را ارایه کنیم. واعظی گفت برای مجموع این کارها 470 میلیارد تومان از سوی بخش دولتی و خصوصی سرمایه گذاری شده است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :