fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 1319
تاریخ انتشار : 7 شهریور 1390 0:0

كسب درآمد از طريق ترانزيت يا فروش پهناي باند به كشور هاي همسايه

فالكون، نخستين پروژه كابل زيردريايي حوزه خليج فارس است كه كشور هاي اين منطقه از جمله ايران را مستقيما و بي واسطه به شبكه هاي كابلي جهاني متصل مي كند و با عبور از درياي عمان و اتصال به كابل فلگ بخشي از شبكه كابلي جهان را تشكيل مي دهد.

ایسنا - اين شبكه كه حدود 12 هزار كيلومتر طول دارد از 13 كشور و 19 نقطه‌ اتصال بين‌الملل عبور مي‌كند و از سمت شرق به هند و از سمت غرب به مصر متصل مي‌شود.
كشور‌هايي كه در مسير عبور پروژه‌ فالكون قرار دارند شامل ايران (با دو نقطه‌ اتصال بين‌الملل)، كويت، عربستان سعودي (با دو نقطه‌ اتصال بين‌الملل)، بحرين، قطر، دوبي، عمان (با دو نقطه اتصال بين‌الملل)، يمن (با دو نقطه اتصال بين‌الملل) هستند که سودان، مصر، هند (با دو نقطه اتصال بين‌الملل)، سريلانكا و مالديو (با دو نقطه اتصال بين‌الملل) از طريق شبكه‌ فالكون به شبكه‌ جهاني بين‌المللي متصل مي‌شوند و در آينده‌ نزديك عراق و اردن نيز به شبكه‌ فالكون وصل مي‌شوند. با اجراي قرار‌داد پروژه‌ فالكون، براي نخستين‌بار دو نقطه اتصال بين‌الملل در كشورمان ايجاد شد. به اين ترتيب انحصار تامين ظرفيت اينترنت كشور از كابل جاسك - فجيره در امارات خارج و از طريق دو نقطه‌ اتصال بين‌الملل چابهار و بند‌رعباس مستقيما به شبكه‌هاي جهاني وصل شديم. براساس اين قرار‌داد كه بين شركت ارتباطات زيرساخت و شركت فلگ بسته شده است، به مدت 15 سال، ارتباطات بين‌الملل كشورمان مي‌تواند مستقيما از طريق شبكه‌ فلگ با تمامي نقاط اصلي ارتباط جهان برقرار شود. شركت ارتباطات زيرساخت 56 لينك STM1 را براي 15 سال از شركت فلگ پيش‌خريد كرده و در صورت نياز كشورمان به افزايش ظرفيت، امكان خريد بعدي براي هر ميزان ظرفيت مورد نياز از طريق اين شبكه فراهم می‌شود و امكان دسترسي كشورمان به بزرگراه‌هاي ارتباطي بين‌المللي در كشور‌هايي كه داراي نقاط اتصال مشترك هستند، فراهم شده است. با توجه به end_to_end بودن سرويس‌ها در پروژه‌ فلگ و عدم پرداخت هزينه‌هاي اضافي تا نقاط انتهايي هزينه دسترسي به اينترنت در كشور كاهش يافته است. از جمله مزاياي اقتصادي اين قرار‌داد امكان كسب درآمد از طريق ترانزيت يا فروش پهناي باند به كشور‌هاي همسايه و يا كشور‌هاي آسياي ميانه است. در حال حاضر از طريق مسير‌هاي فيبرنوري اغلب كشور‌هاي همسايه به شبكه‌ زيرساخت متصل هستند، به این ترتيب كشور‌هاي آسيايي ميانه مي‌توانند از طريق اتصال فيبرنوري با نزديك‌ترين نقطه‌ مرزي ايران، به كشور‌ها و شبكه‌هاي جهاني اطراف كشورمان متصل شوند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :