fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 89372

الکامپ 21 شفاف‎ترین نمایشگاه در طول این 21 سال است

ناصرعلی سعادت چهارمین رییس سازمان نظام صنفی رایانه‎ای کشور برخلاف روسای پیشین سازمان، امسال در خصوص نمایشگاه الکامپ سیاست دیگری را پیش گرفت و ترجیح داد به جای رویارویی با شرکت سهامی نمایشگاه های بین‎المللی در کنار آنها قرار گیرد تا حداقل صنف فناوری اطلاعات بتواند بر نحوه برگزاری این دوره از نمایشگاه نظارت داشته باشد. هرچند این تغییر سیاست به مذاق برخی از اهالی صنف خوش نیامد و امیدوار بودند سازمان به عنوان متولی صنف، فکری برای بحث محاسبه ارزی غرفه‎ها کند، اما رییس نصر کشور از زمانی که مجوز برگزاری الکامپ را گرفت اعلام کرد که آیین‎نامه شرکت سهامی نمایشگاه ها برای همه نمایشگاه هایی که برگزار می‎شود یکسان است. به این گونه که شرکت ها متراژ ارزی خود را خوداظهاری کرده و سپس تیم نظارتی با هماهنگی برگزار کننده، غرفه ها را بررسی می کند. او معتقد است که اگر سازمان در خصوص بحث ارزی برای صنف کاری نکرده است، ولی با این روش می‏تواند نمایشگاه الکامپ را به استانداردهای بین‎المللی نمایشگاهی نزدیک کند که این برای صنف IT بسیار حایز اهمیت است. در حاشیه مجمع نظام صنفی رایانه‎ای تهران گفت‏و‎گویی با سعادت انجام داده‏ایم که ماحصل آن را در ادامه می‏خوانید.

 سقف ارزی را برداشته‎اند
رییس سازمان نظام صنفی رایانه‎ای کشور در پاسخ به این سوال فناوران که چرا همانند دو سه سال گذشته امسال نیز برای محاسبه ارزی غرفه‏ها سقفی تعیین نشده است، گفت: در مقطعی آیین نامه حاکم بر اجرای نمایشگاه این اجازه را به مجری می‎داد که برای تعیین سقف ارزی با مدیران شرکت سهامی نمایشگاهی به توافق برسند. اما اکنون این آیین‎نامه حذف شده است و در این دوره نتوانستیم سقفی برای ارزی تعیین کنیم.
سعادت افزود: این آیین‎نامه امسال برداشته شده است و برای هیچ کدام از 80 نمایشگاهی که در شرکت نمایشگاه‎های بین‎المللی برگزار می‎شود، اجرا نشده و الکامپ نیز در این خصوص مستثنا نیست.
وی اضافه کرد: حتی در آن دوره‏هایی که برای محاسبه ارزی غرفه‏های الکامپ سقف تعیین شد بازهم شرکت‏ها راضی نبودند. زیرا به دلیل عدم شفافیت در این زمینه شرکت‏های مجری تخلف می‎کردند.
او در ادامه گفت: آیین نامه شرکت سهامی نمایشگاه ها برای همه نمایشگاه ها یکسان است به این ترتیب که شرکت ها متراژ ارزی خود را خوداظهاری کرده و سپس تیم نظارتی با هماهنگی برگزار کننده، غرفه ها را بررسی می کند. در این خصوص از مجری ضمانت های سنگینی گرفته شده و ما هم گفته ایم قانون را به صورت شفاف اجرا می کنیم تا حق کسی ضایع
نشود.
سعادت افزود: اینگونه شرکت‏ها متراژ ارزی خود را اعلام می‏کنند و اگر کم اظهاری کنند قطعا بعد از نمایشگاه باید جوابگو باشند. در عین حال تیم نظارتی نیز نمی تواند برای شرکتی که 20 متر ارزی دارد، 40 متر محاسبه کند.

 برگزارکننده الکامپ هم سود می‎برد
رییس سازمان نظام صنفی رایانه‏ای در پاسخ به سوال دیگری در خصوص سود سازمان از برگزاری نمایشگاه الکامپ گفت: این پروژه نیز مانند هر پروژه دیگری هم هزینه و هم درآمد دارد که قرار است بین پیمانکار و برگزارکننده تقسیم شود.
وی افزود: قرارداد کاملا شفاف و روشن است و اگر سودی باقی بماند تقسیم خواهد شد.

 امکان حضور حداکثری را فراهم کرده‎ایم
سعادت در مورد متراژ غرفه های درخواستی هم گفت: ابتدا 16 تا 18 هزار متر مربع فضا در اختیار الکامپ قرار گرفت. این در حالی است که مقدار متراژ مورد تقاضا از سوی شرکت ها بیش از این بود. 
به همین دلیل از یک سو از برخی شرکت ها خواستیم مقدار متراژ مورد تقاضای شان را کاهش دهند و از سوی دیگر با نمایشگاه پژوهش که به طور هم زمان برگزار می شود تعامل کردیم و دو سالن آنها به الکامپ اختصاص یافت.
رییس نصر کشور با بیان اینکه تعداد شرکت‎های حاضر در نمایشگاه برای مان حایز اهمیت است، افزود: تلاش خودمان را کردیم تا امکان حضور تمام متقاضیان در نمایشگاه الکامپ فراهم شود.
سعادت در مورد حضور مستقیم شرکت های خارجی نیز توضیح داد: امسال فرصت چندانی برای بازاریابی و دعوت شرکت های خارجی نداشتیم،  اما از آنجا که الکامپ سال آینده نیز توسط سازمان نصر برگزار می‎شود، دبیرخانه الکامپ به طور دایم باز خواهد بود و بلافاصله پس از نمایشگاه امسال، تعاملات خارجی خود را برای الکامپ 22 آغاز می کنیم و امیدواریم در سال آینده شاهد حضور پرتعداد شرکت های بین‎المللی باشیم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :