fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 86570

انجام 6 دوره مانور سایبری

پلیس فتا 11 آزمایشگاه ادله دیجیتال راه اندازی کرد

رییس پلیس سایبری کشور از برگزاری 6 دوره مانور عملیاتی سایبری خبر داد و گفت: 11 آزمایشگاه ادله دیجیتال در حوزه فارنزیک، شبکه و کامپیوتر راه اندازی شده که به دلیل برخورداری از تجهیزات فنی از نادرترین آزمایشگاه ها در کشور هستند.

پایگاه خبری پلیس- سردار هادیانفر رییس پلیس سایبری کشور در دومین دوره کوثر 1394 ویژه مدیران میانی پلیس فتای استان ها با اشاره به تدوین سند راهبردی دوم این پلیس اظهار داشت: پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی در سال 89 به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد و بعد از یک سال موفق شد در 34 استان و بعد از دو سال در بیش از 76 شهرستان با بیش از 200 هزار نفر جمعیت، مستقر شود.
وی با اعلام راه اندازی 11 آزمایشگاه ادله دیجیتال در حوزه فارنزیک، شبکه و کامپیوتر بیان کرد: این آزمایشگاه ها به علت برخورداری از تجهیزات فنی از نادرترین آزمایشگاه ها در کشور است. این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه در فتا نیروهای علمی و متخصص مشغول به کار هستند، گفت: بیش از 82 درصد کارکنان پلیس سایبری کشور، کارشناسان حوزه الکترونیک هستند.
هادیانفر تصریح کرد: پنج دوره برای این پلیس از زمان تأسیس تاکنون شامل ایجاد، طفولیت، رشد سریع، بلوغ و در دوران تکامل ثبات در نظر گرفته شده است که در حال حاضر پلیس فتا در دوران تکامل و به دنبال ثبات بیشتر است. رییس پلیس سایبری کشور با اعلام اینکه روابط مطلوبی در راستای راهبردهای بین المللی کشور برای پی جویی جرایم سایبر فراملی با پلیس سایبر کشورهای دنیا برقرار شده است، تصریح کرد: در حوزه تشخیص و پیشگیری، مبارزه با جرایم سایبری ، استناد پذیری ادله، جنگ نرم و دیپلماسی سایبری اقدامات عملیاتی مثمر ثمری صورت گرفته است.
سردار هادیانفر ضمن تأکید بر حوزه دیپلماسی سایبری به نشست 2015 با عنوان «جرایم در دنیای به هم پیوسته» با حضور 46 کشور جهان در ایران اشاره کرد و افزود: در عملیات « پانجیا 8» جمهوری اسلامی ایران جایگاه دوم را از حیث توانمندی عملیاتی، کشفیات و دستگیری در بین کشورهای جهان به دست آورد و از طریق مرکز مقابله با جرایم سایبری سازمان اینترپل مورد قدردانی قرار گرفته است. رییس پلیس فتا ناجا آموزش و ارتقای آگاهی را بسیار مهم برشمرد و گفت: در خصوص آموزش کارکنان پلیس فتا 89 دوره شامل 49 دوره تخصصی، 26 کارگاه آموزشی و 24 کارگاه اشتراک دانش برگزار شد و 7 مرحله آزمون نیز در خصوص چالش های سایبری بین پرسنل به عمل آمده است.
این مقام ارشد انتظامی از 6 دوره مانور عملیاتی سایبری که به صورت تخصصی توسط کارشناسان این پلیس برگزار شد خبر داد و در پایان به دستاوردهای پلیس سایبری کشور شامل ارتقای امنیت، دشوار کردن نحوه ارتکاب جرم، افزایش قدرت کشف و اسنادپذیری ادله دیجیتال اشاره کرد.
نبوغ مجرمان و ضرورت به روز بودن پلیس فتا
جانشین فرمانده نیروی انتظامی نیز تاکید کرد: پلیس فتا با توجه به پیشرفت سریع فناوری و نبوغ مجرمان؛ باید اطلاعات و دانش به روز داشته باشد.
سردار اسکندر مومنی  نیز در این مراسم که ویژه مدیران میانی پلیس فتای استان ها برگزار شد، گفت: مجرمان در گذشته به مهارت نیاز داشتند؛ اما امروز آنان، علاوه بر مهارت باید از دانش و نبوغ نیز برخوردار باشند تا از پیچ و خم سامانه های امنیتی عبور کنند.  
مومنی گفت: هک کردن، نوعی جرم است؛ اما چیزی که در ذهن انسان به وجود می آید این است که هکر، نابغه است که توانسته این کار را انجام دهد. بنابراین افرادی که می خواهند با مجرمان مقابله کنند باید دانش لازم را داشته باشند؛ چرا که پیشرفت علم و دانش، سریع و شگرف است و اگر فردی یک ساعت توقف کند سال ها عقب می افتد؛ این در حالی است که در قرن گذشته هر 15 سال، پیشرفت علم دو برابر می شد.
وی، تأکید کرد: به روز بودن از ویژگی های پلیس فتا است؛ به لحظه بودن و موضوع ارتقای آموزش و توانمندی این پلیس در مقابل مجرمان باهوش از اهمیت بسیار ارزشمندی برخوردار است. این مقام ارشد انتظامی، ادامه داد: امروزه کشورهای سلطه گر از جمله آمریکا از طریق فضای سایبری به دنبال ایجاد تغییرات عمده در سبک زندگی مردم، متناسب با ارزش های خود هستند.
مومنی ادامه داد: آمریکا با همه توان آماده است با استفاده از فضای سایبری، ارزش های خود را در دنیا به خصوص به جمهوری اسلامی ایران منتقل کند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :