fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 41861

سومین همایش «بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت» امروز آغاز به کار می‌کند

بانکداری الکترونیکی در محک تجربه و دانش

سومين همايش و نمایشگاه از سلسله همايش هاي سالانه «بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت» به منظور بررسی سياست ها و رويكردهای حوزه بانکداری امروز در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران برپا می شود تا فردا (سه شنبه) ادامه خواهد داشت. اعلام شده است که در این همایش از نقشه راه بانک مرکزی در چشم انداز 1400 نیز رونمایی شود.

فناوران- در سومین همایش «بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت» علاوه بر ولی الله سیف رئيس کل بانك مركزي، محمود واعظي وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز حضور خواهد داشت تا در جریان دغدغه‌ها و مشکلات دیرپای زیرساختی بانک‌ها قرار بگیرد. بانکی‌ها امیدوارند که حضور واعظی در این همایش، فرصتی برای رفع مشکلات ارتباطی سیستم بانکی باشد. از سوی دیگر، انتظار می‌رود که رییس کل بانک مرکزی نیز برنامه‌های این بانک برای نوسازی سیستم و نظام بانکی کشور را تشریح کند.
مديران ارشد بانك‌ها، كارشناسان IT بانك‌ها، شركت‌هايي كه خدمات بانكداري الكترونيكی ارائه مي دهند و استادان و دانشجويان در حوزه مديريت، صنايع و مخابرات جامعه هدف این همایش هستند که در دو روز به صورت فشرده، مسایل متنوع بانکداری الکترونیکی را به بحث و بررسی می‌گذارد. مسایل و موضوعات مهمی‌همچون ﺑﺎﻧﮑﺪاري اﺑﺮی، ﺑﺎﻧﮑﺪاري ﻫﻤﺮاه، ﻣﺤﺼﻮﻻت و اﺑﺰارﻫﺎي ﺑﺎﻧﮑﯽ و زﯾﺮﺳﺎﺧﺖﻫﺎي آﺗﯽ ﺑﺎﻧﮑﺪاری عناوین چند نشست این همایش است که با حضور متخخصان و استادان برگزار می‌شود، ضمن اینکه سخنرانی‌ها و کارگاه‌های متنوعی نیز تدارک دیده شده است. طبیعی است که مخاطبان اصلی سخنرانی‌های همایش مدیران ارشد و تصمیم گیر بانک‌ها هستند.
بخش دیگر این همایش نیز سومین جشنواره دکتر نوربخش است که اختتامیه آن همزمان با روز دوم همایش برگزار خواهد شد. در این  جشنواره 18 محصول جدید بانکداری الکترونیکی از سوی بانک‌ها معرفی شده که هیات داوران مشابه سال‌های قبل طرح‌های برتر را انتخاب کرده اند و در اختتامیه همایش از آنان قدردانی می‌شود.
اما آنچه که بسیاری از فعالان حوزه بانکداری الکترونیکی انتظارش را می‌کشند، تشریح محورهای نقشه راه بانک مرکزی در دهه منتهی به افق 1400  است. قرار است مشاورین بین المللی این طرح نیز  در خصوص الگوهای موفق بانکداری مرکزی در سایر کشورهای جهان تجربیات خود را به مخاطبان ارائه می‌کنند.
از سوی دیگر، به گفته ناصر حکیمی، مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی، دو موضوعي كه در اين همايش بيشتر بايد روی آن بحث شود، بحث اثر شبكه‌های اجتماعی در نظام بانکداری نوین و بحث دوم گوشي‌هاي هوشمند است.
فناوران سعی خواهد کرد که در روزهای آینده، گزارش‌هایی از جریان برگزاری این همایش به مخاطبانش ارایه کند.

   جیرینگ در همایش
اما این همایش به غیر از مسایل کلان و راهبردی و علمی، شاهد حضور شرکت‌هایی که خدمات مرتبط با بانکداری و پرداخت ارایه می‌کنند هم هست.
یکی از این شرکت‌ها جیرینگ به عنوان نخستین کیف پول همراه ایران و تنها عضو جامعه اپراتورهای تلفن همراه  است که با هدف معرفی و ارائه خدمات در دو حوزه پرداخت همراه و بانکداری همراه در این همایش شرکت می‌کند.
علیرضا طلوع ، مدیرعامل جیرینگ در گفت و گو با ستاد خبری همایش گفت: با عنايت به نوپايي بانكداري الكترونيكی در ايران، به نظر مي رسد پيگيري مباحث مربوط به توسعه این حوزه در چارچوب همايش‌ها و نشست‌هاي گوناگون مي تواند در پيشبرد آن دركشور نقش مؤثري داشته باشد.
وی اظهار داشت: برگزاري همايش هدفمند و منظم سالانه با محورهاي فناوري پيشرفته و با اعلام سیاست‌های این حوزه از سوی بانک مرکزی قطعاً می‌تواند در ارتقاي جایگاه  کسب و کارهای مرتبط مؤثر واقع شود.
 طلوع افزود: با توجه به ضریب نفوذ بالای تلفن همراه می‌توان از این ابزار به عنوان مکمل در رشد و توسعه پرداخت‌های الکترونیکی ر استفاده کرد که تبیین این مبحث در همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت باعث ایجاد فرهنگ سازی در لایه متخصصان خواهد شد.
 مدیرعامل شرکت جیرینگ تصریح کرد: هدف ما ارائه سرویس‌های نوین مالی مبتنی بر تلفن همراه، با ایجاد تمایز برای مشتریان از سایر رقباست و این همایش فرصتی است تا با جامعه هدف مشتریان شرکتی که  شامل بانک‌ها، موسسات مالی و اعتباری و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت می‌شوند، تعامل داشته و همکاری‌های خود را توسعه دهیم.
وی افزود: در نظر داریم با نمایندگان ناظر حوزه بانکی و پرداخت به مذاکره و تعامل بپردازیم و از سرویس‌های جدید خود رونمایی کنیم .
 وی بیان داشت: از مهم ترین دلایل حضور جیرینگ در این همایش آشنایی با دستاوردهای بازیگران حوزه بانکداری و پرداخت الکترونیکی و نیازهای مشتریان است.
به گفته طلوع، کیف پول همراه جیرینگ سامانه ای برای مدیریت امور مالی و پرداخت‌های خرد است و همچنین به عنوان اولین و تنها کیف پول همراه ایران در انجمن GSMA ثبت و به رسمیت شناخته شده است.
 وی افزود: ارزش و اهمیت کیف پول همراه برای تمامی‌بازیگران اکوسیستم بانکداری و پرداخت در ایران مشخص است که رگولاتور بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری، اپراتورها، کاربران و شرکت‌های پرداخت الکترونیکی، 5 رکن اصلی این خدمات در کشور هستند.
 وی گفت: با توجه به مزایای این روش پرداخت و همچنین گستردگی استفاده از خدمات همراه، خدمات مالی همراه به عنوان یکی از پرکاربردترین نیازمندی‌‌های روز، اپراتورهای تلفن همراه، بانک‌‌ها و بسیاری از  مؤسسات مالی و اعتباری را بر آن داشته تا خدمات ویژه‌‌ای را در این زمینه برای کاربران شان ارائه دهند.
 مدیرعامل شرکت جیرینگ گفت: در این میان نقش بانک مرکزی نیز به عنوان تنها رگولاتور خدمات مالی و بانکی کشور در جهت ایجاد بسترهای و همچنین تدوین قوانین و استانداردهای لازم بسیار مهم و تأثیرگذار است.
 خدمات و محصولات ارائه شده جیرینگ به بانک‌ها و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت عبارت است از همبانک، جیرینگ کارت، رمز یکبار مصرف(OTP) ، سر شماره پیامک اختصاصی و برچسب نام و رمز شارژ(PIN)  و شارژ مستقیم(Top-Up) ..

  پرداخت نوین با راهکارهای جدید تجارت همراه
به گزارش روابط عمومی‌شرکت پرداخت نوین، این شرکت که در فصل جدید فعالیت خود به ارائه راه حل‌های متناسب با بازار ایران با توجه به الزامات امنیتی و همکاری حرفه ای با فعالان این حوزه تاکید دارد، از دیگر حاضران همایش امروز است که در نمایشگاه دستاوردهای بانکداری نوین حضور فعال دارد.
شرکت پرداخت نوین مجدانه که قدر دارد در دوره جدید فعالیت خود بازیگری با نقش پررنگ تر در حوزه بانکداری نوین باشد، به ارایه محصولات ویژه برای پوشش تجارت همراه (Mobile Buisiness) و گسترش خدمات اینترنتی و راهکارهای توسعه ای نظیر USSD  باتوجه به الزامات امنیتی می‌پردازد. همچنین ارائه راه حل برای پوشش نیازهای شبکه‌های ارائه خدمات عمومی‌و شهروندی نظیر کیف پول خرد از رویکردهای جدید این شرکت است.

  درست بگوییم، درست بنویسیم
و اما یک انتقاد قدیمی: در حالی که واژه مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارس برای ebanking بانکداری الکترونیکی است و برای سایر حوزه‌های مرتبط نیز عباراتی همچون دولت الکترونیکی، پرداخت الکترونیکی و تجارت الکترونیکی را داریم که درست هم همین‌هاست؛ نمی‌دانیم چرا مدیران و کارشناسان در سطح دولت، نظام بانکی و بخش خصوصی، همچنان به استفاده از نام‌های نادرستی مثل «بانکداری الکترونیک» تاکید دارند و در نام چنین همایش سالانه مهمی‌که می‌تواند اثر دایمی‌بر زبان ما بگذارد، از این عبارت نادرست استفاده شده است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :