fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 3325

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم:

شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری تا سقف 100 میلیون تومان وام می گیرند

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بيان اينكه 25 پارک علم و فناوری در 31 استان کشور ایجاد شده است، گفت: به منظور حمایت از شرکت های در حال رشد 10 میلیون تومان و شرکت های مستقر در پارک های علم و فناوری تا سقف 100 میلیون تومان وام اعطا می شود.

فناوران- محمد مهدی‌نژاد نوری در نشست خبري همایش بین‌المللی پارک‌های علم و فناوری با بیان اینکه بودجه‌های اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری زیاد نیست، افزود: اما در عین حال باید به وضعیت برخی پارک‌ها مانند شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اشاره کرد که بودجه‌های اختصاص‌یافته‌اش 3 میلیارد تومان بوده در حالی که گردش مالی آن بالغ بر 100 میلیارد تومان است.
وي گفت: پارک‌های علم و فناوری ساختارهایی برای تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی، نوآوری و اختراعات هستند و برگزاری این کنفرانس بین‌المللی زمینه‌های لازم برای افزایش بهره‌وری و توسعه کسب‌وکار مبتنی بر دانش را در کشور فراهم می‌کند.مهدی‌نژاد به حمایت‌های دولت از این پارک‌‌ها اشاره کرد و افزود: ‌در پارک‌ها برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز و انجام تعهدات در قراردادها سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد و تامین هزینه‌های مربوط به ایجاد زیرساخت‌ها بر عهده دولت است.
تسهیلات وام از دیگر اقدامات حمایتی دولت به پارک‌های علم و فناوری
دبیر شورای عتف تسهیلات وام را از دیگر اقدامات حمایتی دولت به پارک‌های علم و فناوری عنوان کرد و گفت: بر این اساس به شرکت‌های در حال رشد تا مبلغ 10میلیون تومان و به شرکت‌های مستقر در پارک تا سقف 100 میلیون تومان وام اعطا می‌شود که این میزان با ابلاغ اساسنامه صندوق شکوفایی و نوآوری افزایش می‌یابد.
وی همچنین تاکید کرد:‌ این صندوق می‌تواند ما را در افزایش تعداد شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری از 3 هزار و 600 به 20 هزار شرکت دانش‌بنیان تا پایان برنامه پنجم توسعه یاری دهد.
برگزاري همایش بین‌المللی پارک‌های علم و فناوری
ريیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در ادامه اين نشست  با بيان اينكه همایش بین‌المللی پارک‌های علم و فناوری یکم تا سوم آذر ماه در تالار عباسی اصفهان برگزار می‌شود، گفت: در روز نخست این همایش، دو کارگاه بین‌المللی با عنوان مدیریت پارک‌های علم و فناوری و مدیریت مراکز رشد علم و فناوری برگزار می‌شود که مدرسان هر دو کارگاه از افراد با تجربه و بین‌المللی هستند. محمود شیخ زین‌الدین معرفی آخرین دستاوردهای علمی و تجربیات عملی و فراهم کردن زمینه تبادل اطلاعات میان مدیران و کارشناسان علم و فناوری، بررسی جایگاه پارک‌های علم و فناوری در توسعه منطقه‌ای، جلب‌نظر برنامه‌ریزان کلان به اهمیت توسعه فناوری از طریق ایجاد این پارک‌ها و بررسی راهکارهای عرضه خدمات موثرتر به شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک‌های علم و فناوری را از اهداف برگزاری این همایش برشمرد. زین‌الدین با بيان اینکه انتخاب برترین شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علمی آسیا و سازماندهی جایزهASPA AWARD 2011 نیز از اهداف همایش بین‌المللی پارک‌های علم و فناوری در اصفهان است، افزود: پارک علم و فناوری یزد و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در فهرست پنج شرکت برتر آسیایی هستند که امیدواریم یکی از آنها عنوان برتر جایزه را کسب کند.
وی گفت: برای این همایش 75 مقاله داخلی و 54 مقاله خارجی از 20 کشور دریافت کردیم که 40 مقاله برگزیده در نشست همایش ارايه و پنج مقاله برتر در مجله بین‌المللی نوآوری و کارآفرینی منتشر خواهد شد. زین‌الدین افزود: در حاشیه این همایش، نشست شورای راهبردی مرکز توسعه پارک‌ها و مراکز رشد وابسته به یونسکو برگزار خواهد شد و قرار است با مذاکره با بانک توسعه اسلامی به ایجاد مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشورهای
 اسلامی بپردازیم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :