fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 32460

محمودی: سود مزايده الكترونيكي دو برابر روش سنتي است

اعلام نتايج نخستين مزايده الكترونيكي سامانه تداركات الكترونيكي دولت

با راه اندازي سامانه ستاد (سامانه تداركات الكترونيكي دولت) در راستاي الزام دستگاه هاي دولتي براي انجام مزايده هاي اموال منقول از طريق اين سامانه، رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي، نتايج نخستين مزايده الكترونيكي كشور را اعلام كرد.

فناوران- جعفر محمودي با تشريح گزارشي از روند پيشروي اين سامانه و نخستين مزايده انجام شده در فضاي الكترونيكي گفت: در حال حاضر حدود 15 ارگان دراين سامانه ثبت‌نام كرده‌اند كه مراحل ثبت‌نام آنها به اتمام رسيده و آمادگي خود را براي مزايده از طريق اين سامانه اعلام كرده‌اند. وي درباره نتايج برگزاری نخستين مزايده الكترونيكي كشور گفت: براساس آمار تهيه شده از سوي سازمان اموال تمليكي كشور كه در يك دوره 10 روزه مزايده خود را به روش الكترونيكي انجام داده است بالغ بر یکهزار و ۴۳۵ مورد مزايده برگزار شده اين در حالي است كه تعداد مزايده‌هاي انجام شده به روش سنتي در مدت ۳۰ روزه بالغ بر یکهزار و ۴۳۳ مورد بوده است.
محمودي با بيان اينكه اين آمار استقبال و رشد چشمگير مزايده‌ها را نشان مي‌دهد، افزود: سود مزايده الكترونيكي در مقابل روش سنتي دو برابر گزارش شده است به طوري كه اگر كل ارزش پايه مزايده ۳۰ ميليارد تومان در نظر گرفته شود، اين روش ۱۸ درصد نسبت به روش سنتي براي دولت سود ايجاد كرده است.
وي پيش‌بيني كرد: با توجه به سود كنوني سامانه انتظار مي‌رود که تا پايان سال، از مسیر سود ناشي از انجام مزايده به روش الكترونيكي ده‌ها برابر هزينه‌هاي سامانه، نصيب دولت شود. محمودي با بیان اينكه سود مزايده‌هاي الكترونيكي در يك دوره زماني 10 روزه در مقايسه با روش سنتي 38/3درصد است افزود: سود مزايده نسبت به نرخ پايه در روش سنتي در دوره مشابه 20/8درصد بود. رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكی رقم مزايده به روش سنتي را ۹۷ ميليارد تومان ذكر كرد اين در حالي است كه رقم مزايده به روش الكترونيكي بر مبناي قيمت پايه اموال تمليكي طي 10 روز بالغ بر ۳۰ ميليارد تومان برآورد شده است. محمودي گفت: مزايده‌هاي انجام شده به شيوه الكترونيكي ۷۳۵ مورد پيشنهاد مشتري را به دنبال داشت كه از رشد حدود ۴۸ درصدي نسبت به روش سنتي حاكي است. وي تعداد شركت كنندگان در هر دو مزايده به روش سنتي و الكترونيكي را تقريبا مساوي دانست به طوري كه به ترتيب در اولي 290 و دومي ۲۹۲ مورد بوده است. محمودي گفت: از مجموع ثبت‌نام‌كنندگان، تعداد ۵۴۶ نفر يعني حدود ۴۰ درصد براي نخستين بار در مزايده ثبت‌نام كرده‌اند كه اين امر گستردگي سامانه را نشان مي‌دهد ضمن اينكه ويژگي پراكندگي مزايده در روش الكترونيكي نيز با در برگرفتن ۷۰ شهرستان مويد اين مطلب است.

راه‌اندازي سامانه مناقصه در نيمه اول شهريور ماه
رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكی در بخش ديگري از سخنان خود با اعلام راه‌اندازي سامانه مناقصه در نيمه اول شهريور ماه گفت: مصوبه برگزاری الکترونیکی مناقصه در هفته اول شهريور ماه به تمامی دستگاه‌ها ابلاغ مي‌شود و پس از ابلاغ انجام مناقصه‌ها به صورت سنتي نيز ممنوع خواهد شد.
وي از مزايده گران و مزايده‌گذاران خواست که با استقبال از استفاده از اين طرح نسبت به انجام مزايده‌ها و مناقصات خود اقدام كنند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :