fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 31411

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي پیشنهاد داد:

برگزاری هفته گيم ايراني در كشورهاي مختلف

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي پيشنهاد داد كه هفته گيم ايراني در كشورهاي مختلف همچون هفته فيلم برگزار
شود.

فناوران- سيدمحمد حسيني در دومين نشست رسانه‌اي سومين نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي كه صبح دیروز در بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي برگزار شد افزود: يكي از مهم‌ترين اقدامات انجام شده در عرصه بازي‌هاي رايانه‌اي، برگزاري مستقل نمايشگاه مربوط به اين هنر صنعت است.
وي گفت: پيش‌تر در دولت نهم بخش بازي‌هاي رايانه‌اي جزيي از نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال بود اما به دليل اهميت بازي‌هاي رايانه‌اي، نمايشگاه گيم به صورت مستقل شكل گرفت و در نهايت امسال شاهد سومين دوره برگزاري اين رويداد
هستيم.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: استقبال خوبي از سوي اقشار مختلف از جمله دانش‌آموزان و جوانان از جشنواره بازي‌هاي رايانه‌اي شده و بيش از ۵۰ درصد از علاقه‌مندان با خانواده‌ها در نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي در دوره دوم حضور يافتند.

هدف از برگزاري نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي
حسيني با يادآوري اينكه هدف از برگزاري نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي فرهنگ‌سازي است گفت: در اين رويداد فرهنگي خانواده‌ها با آثار مخرب برخي بازي‌هاي خارجي از جمله خشونت و ترويج ناهنجاري و مكاتب انحرافي آشنا مي‌شوند.
وي با تاكيد بر اينكه صهيونيست‌ها در بسياري عرصه‌ها همچون رسانه‌ها، انيميشن و سينما در دنيا نفوذ دارند افزود: ايران هراسي و اسلام ستيزي از جمله اهداف غرب در توليد بازي‌هاي رايانه‌اي است و راهكار مقابله با اين حربه تنها فرهنگ‌سازي
خواهد بود.

ارایه دستاوردهاي يك‌ساله عرصه گيم
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي فرصت مناسبي است كه دستاوردهاي يكساله عرصه گيم ارایه شود و حضور مردم در اين رويداد موجب دلگرمي بازيسازان و مسوولان خواهد بود.
حسيني بر لزوم حمايت برخي نهادها همچون وزارت ارتباطات ازتوسعه بازي‌هاي آنلاين تاکید کرد و خواستار حمايت بيش از پيش آموزش و پرورش و كانون پرورش فكري كودكان براي ايجاد زيرساخت‌هاي مناسب در اين عرصه شد.

حضور 20 تيم بازي سازي از دانشگاه‌ها در نمایشگاه
وي درباره حضور دانشگاه‌ها در سومين نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي تهران گفت: ۲۰ تيم بازي سازي از دانشگاه‌ها در اين رويداد حضور دارند و اميدوارم مسوولان اقتصادي تصميم ويژه‌اي براي اختصاص تسهيلات بانكي به تيم‌هاي توليدكننده گيم داشته باشند.
به گفته وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، توسعه همكاري‌هاي بين‌المللي از اهداف برگزاري نمايشگاه سوم گيم تهران است.
وي اظهار اميدواري كرد كه برنامه‌اي براي برگزاري هفته بازي‌هاي رايانه‌اي ایرانی همانند سينما در كشورهاي ديگر تدوين شود.
حسيني ضمن قدردانی از تلاش‌هاي انجام شده از سوي دست‌اندركاران بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي به عنوان متولي عرصه گيم كشور گفت: استقبال از اين رويداد فرهنگي با وجود مشكلات اقتصادي بهتر از سال گذشته بود و در عين حال در اين دوره از نمايشگاه شاهد برگزاري مسابقه نامه نويسي بر اساس داستان‌هاي قرآني، بيداري اسلامي و سبك زندگي هستيم.

تولید 500 بازی رایانه‌ای
به گفته وي، از برگزاري نخستين دوره جشنواره و نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي تهران تاكنون ۵۰۰ بازي رايانه‌اي در كشور توليد و در عين حال در دوره سوم به بازي‌هاي رايانه‌اي مستقل نيز بيش از سال‌هاي گذشته توجه شده است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با يادآوري اينكه فضاي نمايشگاه گيم تهران كه از ۲۲ تا ۲۶ مردادماه در مصلاي امام خميني (ره) برگزار مي‌شود ۲۰ درصد افزايش يافته گفت: حضور موسسات و نهادهاي مختلف در سومين دوره نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي ۵۰ درصد افزايش يافته و مخاطبان به طور متوسط در سال گذشته سه ساعت و نيم در اين رويداد فرهنگي حضور داشته‌اند.
حسيني با اشاره به برگزاري نمايشگاه گيم در استان‌هاي قم و خراسان رضوي اظهار اميدواري كرد كه اين رويداد در ديگر استان‌ها نيز برپا شود.
وي افزود: بازي‌هاي رايانه‌اي ايراني تحسين متخصصان خارجي در اين عرصه را برانگيخته و اين هنر صنعت بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.

برگزاري مسابقه بازي نامه نويسي
حسيني در ادامه در پاسخ به خبرنگاران بر لزوم توجه بيش از پيش به بازي نامه تاکید کرد و گفت: به اين جنبه از بازی سازی اهميت بسياري داده شده است و برگزاري مسابقه بازي نامه نويسي در نمايشگاه سوم دليلي بر اين مدعاست.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: ما به بازي‌هاي رايانه‌اي به عنوان رسانه‌اي فرهنگ‌ساز و نه صرفا سرگرم‌كننده نگاه مي‌كنيم و معتقديم اين هنر رسانه مي‌تواند منتقل‌كننده پيام به مخاطبان باشد از اين رو همه گروه‌ها بايد از اين هنر صنعت حمايت كرده و رسانه‌ها نيز ياور بازي‌هاي ايراني توليد شده باشند.
وي اظهار اميدواري كرد كه در آينده نه چندان دور بازار بازي‌هاي رايانه‌اي با حضور كشورهاي اسلامي و منطقه در كشورمان
برپا شود.

ارایه 219 اثر
بهروز مینایی، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای هم در این نشست توضیحاتی درباره‌ سومین نمایشگاه و جشنواره بازی‌های رایانه‌ای ارایه کرد و گفت: امسال در مجموع 219 اثر به دست ما رسیده که در میان این آثار 32 اثر مربوط به بازی‌های بزرگ می‌شد که این موضوع جای تعجب دارد که طی یک سال 32 بازی بزرگ تولید شده است.

رونمایی از 40 بازی جدید
وی با بیان اینکه در نمایشگاه سوم 40 بازی جدید از جمله شبگرد، بیداری، جاده‌های نبرد و ارتش‌های فرازمینی رونمایی می‌شود گفت: در این نمایشگاه بازی‌های متعددی برای موبایل‌ها ارایه خواهد شد.
مینایی همچنین از حضور پررنگ بخش خصوصی خبر داد و گفت: از میان بازی‌های رسیده 70 اثر متعلق به بخش خصوصی است که به‌طور مستقل و بدون هیچ کمکی به شکل خودجوش تولید
شده است.
مدیرعامل بنیاد ملی‌ بازی‌های رایانه‌ای گفت: با همکاری وزارت بهداشت در نمایشگاه سوم تاثیر بازی‌های رایانه‌ای روی کاربران مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

خارجی‌ها عذرخواهی کردند
وی در پاسخ به سوالی که درباره‌ حضور بازی‌سازان بین‌المللی مطرح شده بود، گفت: برای این جشنواره بیش از 200 شرکت خارجی دعوت شده بودند که به دلیل هم‌زمانی این نمایشگاه با نمایشگاهی که در آلمان برگزار می‌شود، بسیاری عذرخواهی کردند. اما به هرحال آمدن خارجی‌ها و به خصوص آنهایی که بازی‌های خوب دارند هنوز جزو سیاست‌های ما نیست چراکه در ایران هنوز صنعت گیم صنعتی نوپا به شمار می‌رود.
مینایی در پاسخ به سوال دیگری که در ارتباط با فیلترشدن دو سایت بازی در ماه‌های اخیر عنوان شده بود، گفت: حدود 200 آسیب را پیش‌بینی کرده‌ایم که از میان آنها می‌توان به مواردی چون بددهنی، افسردگی، ناامیدی و غیره اشاره کرد که این موارد باید در بازی‌ها رعایت شوند. اما با وجود این موارد ما نسبت به بازی‌ها با حالت نفی برخورد نمی‌کنیم و حتی در قالب طرح اسرا هم تلاش داریم که این موضوع را به خانواده‌ها اطلاع دهیم. هدف ما در این میان ایجاد فضایی امن برای خانواده‌هاست و در این زمینه به اطلاع‌رسانی
می‌پردازیم.

فروش سلانه 50 میلیون نسخه بازی خارجی
مدیرعامل بنیاد ملی‌ بازی‌های رایانه‌ای در ادامه درباره‌ میزان فروش بازی‌های خارجی در کشور گفت: نمی‌توان آمار دقیقی در این زمینه به دست آورد اما شاید 50 میلیون نسخه بازی خارجی در طول سال در کشور به فروش برسد و در این میان بازی‌های داخلی در این بازار سهمی‌10 درصدی دارند.
مینایی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تبلت دانش‌آموزی گفت: این موضوع اکنون در معاونت علمی ‌آموزش و پرورش در حال پیگیری است و پس از عملیاتی ‌شدن آن می‌توان به منظور غنی‌سازی آن از بازی‌های ایرانی نیز استفاده کرد.
گفتنی است سومين نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي تهران ۲۲ تا ۲۶ مردادماه در مصلاي امام خميني(ره) برگزار مي‌شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :