fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 28263

ریيس كميته دولت الكترونيكی در نخستین همایش بين‌المللي صنعت و صادرات فناوري اطلاعات:

فناوری اطلاعات نيازمند ردیف بودجه ویژه است

ریيس كميته دولت الكترونيكی و فرآيندهاي بين المللي در كارگروه مديريت فاوا بر ضرورت استفاده حداكثري از ظرفيت ها و توانمندي هاي صنعت آي تي در راستاي اجراي دولت الكترونيكی در كشور تاكيد كرد.

شاتا- احمد بزرگيان در مراسم افتتاحيه نخستين همايش بين‌المللي صنعت و صادرات فناوري اطلاعات با بيان اينكه ظرفيت بسيار بالايي در بخش صادرات محصولات و خدمات آي تي در كشور وجود دارد بر اهميت بيش از پيش دولتمردان در اين زمينه تاكيد كرد.

سهم صنعت آي تي در توليد ناخالص داخلي باید به مرز دو درصد برسد
وي با بيان اينكه بايد در پايان سال 94 سهم صنعت آي تي در توليد ناخالص داخلي به مرز دو درصد برسد افزود: اگر توليد ناخالص داخلي امروز را رقمي بالغ بر600 ميليارد تومان برآورد كنيم يعني از اين ميزان بايد 12 هزار ميليارد تومان در بخش صنعت آي‌تي صورت گرفته باشد.
بزرگيان در ادامه افزود: در حال حاضر هشت هزار شركت در ارتباط با صنعت آي‌تي در بخش خدمات توليد كالا و خدمات سخت‌افزار و نرم‌افزار وجود دارد كه بايد بيش از پيش به آنها توجه كرد.
به گفته ریيس كميته دولت الكترونيكی در كارگروه مديريت فاوا، در زمينه استقرار دولت الكترونيكی گام‌هايي مناسبي در حال برداشته شدن است كه اميدواريم تسريع پيدا كند. وي گفت: داشتن بستر امن و قابل اعتماد كه خدمات را به صورت رضايت‌مندانه در اختيار مردم قرار دهد يكي از ويژگي‌هاي دولت الكترونيكی است.

صنعت آي تي نيازمند تخصيص بودجه خاص است
بزرگيان در ادامه، ارزش افزوده صنعت فناوري اطلاعات را مغفول شده دانست و گفت: پيشنهاد مي‌كنم در بودجه سالانه اين مبحث ديده شود چراكه نيازمند توجه بيش از پيش به صنعت ‌هاي‌تك هستيم و صنعت آي تي نيز در رديف صنايع‌ هاي‌تكي محسوب مي‌شود كه نيازمند تخصيص بودجه خاص و تسهيلات قابل اعتماد و طولاني مدت است. وي همچنين ضرورت همكاري بخش خصوصي در زمينه تحقق اهداف 14‌گانه كميته فاوا را مورد تاكيد قرار داد و گفت: اگر قرار است20 درصد تجارت داخلي و 30 درصد تجارت خارجي به صورت الكترونيكي انجام شود بايد حضور بخش خصوصي را بيش از گذشته در اين صنعت احساس كنيم.
به گفته بزرگيان، براي داشتن شهر الكترونيكی در ابتدا نيازمند شهروند الكترونيكی هستيم كه اين موضوع سخت‌افزار، آموزش و بستر سازي الكترونيكي لازم را مي‌طلبد و بايد دولت، ‌بسترسازی‌هاي مناسب را مبذول كند.

فقط از 15 تا 20 درصد از ظرفيت ارتباطات الكترونيكي کشور استفاده می‌شود
وي، ضعف در بخش سواد ديجيتال جامعه را از مواردي برشمرد كه در كندروي صنعت كشور به سمت آي تي محوری حایز اهميت است چراكه بين 15 تا 20 درصد از ظرفيت ارتباطات الكترونيكي در حال استفاده و مابقي بلااستفاده باقي مانده است.
ریيس كميته دولت الكترونيكی گفت: براي اينكه بتوانيم سازمان‌هاي الكترونيكي داشته باشيم بايد بستر لازم را مهيا سازيم تا در محيطي امن و مورد اعتماد مشتري بتوانيم به توسعه صنعت آي تي دست پيدا كنيم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :