fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 207483

دانشگاه علوم پزشکی مجازی افتتاح شد

روز گذشته با حضور حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات و ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی، دانشگاه علوم پزشکی مجازی افتتاح شد.

فناوران - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مراسم با بیان توسعه زیرساخت ها برای راه اندازی دانشگاه مجازی گفت: شبکه علمی کشور با 2500 نقطه دسترسی در آینده نزدیک راه اندازی می شود.
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین افتتاح رسمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی با بیان تلاش های انجام شده در حوزه توسعه شبکه زیر ساخت کشور گفت: با ایجاد این زیر ساخت ها امکان راه اندازی دانشگاه مجازی فراهم شده که فواید بسیاری برای کشور دارد.
وی با بیان اینکه بسیاری از دانشگاه های معتبر دنیا به این سمت حرکت کرده اند، گفت: در کلانشهرها و شهرهای بزرگ باید به دنبال آن باشیم که وقت اساتید و دانشجویان بهینه استفاده شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عدالت آموزشی را یکی دیگر از کارکردهای دانشگاه مجازی اعلام کرد و گفت:  این حق همه فرزندان ما در کل ایران است که از آموزش های باکیفیت استفاده کنند و بستر این کار در فضَای مجازی فراهم است.
وی ادامه داد: شبکه انتقال کشور از 50 سال گذشته تا ابتدای این دولت 900 گیگابیت بود اما در طول 3.5 سال گذشته با 11 برابر شدن این شبکه  به 10 هزار گیگابیت افزایش یافته است.
واعظی با بیان این که پهنای باند 624 گیگابیت در ابتدای این دولت بود گفت: پهنای باند کشور با رشد 15 برابری به بیش از 10 هزار گیگابیت افزایش یافته که در نقاط مختلف کشور با روش های مختلف دسترسی هایی ایجاد شده است. وی ضمن بیان راه اندازی شبکه علمی کشور با 2500 نقطه دسترسی در آینده نزدیک افزود: با راه اندازی و اتصال دانشگاه مجازی به این شبکه تحول بسیار بزرگی در این حوزه اتفاق می افتد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مسوولان این دانشگاه گفت: حتما این دانشگاه در حوزه فیبر نوری و دیتاسنتر به مسیر و دیتاسنتر پشتیبان نیاز دارد و وزارت ارتباطات می تواند در این زمینه به این  دانشگاه کمک کند.
 همکاری هزار استاد با دانشگاه مجازی
معاون آموزشی وزیر بهداشت نیز در این جلسه گفت: دانشگاه علوم پزشکی مجازی به عنوان یک دانشگاه ملی راه اندازی می شود. 
باقر لاریجانی به رشد روز افزون تعداد دانشجویان مجازی پرداخت و گفت: بسیاری از کشورهای همسایه ایران تا حد زیادی به توسعه آموزش های مجازی پرداخته اند. به عنوان مثال کشور هند 10 دانشگاه بزرگ خود را یکپارچه کرده و در سطح وسیعی به آموزش مجازی در حوزه های مختلف پرداخته است. در کشوری مثل ویتنام 68 درصد آموزش ها به صورت مجازی اجرا می شود، در کشور ما با چنین وسعتی بحث عدالت آموزشی از اهمیت بسزایی برخوردار است. آموزش مجازی می تواند این امکان را فراهم کند تا افراد در دورترین نقاط کشور آموزش هایی مشابه شهرهای بزرگ دریافت کنند. وی افزود: در حال حاضر حدود هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی مختلف با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی در رشته های مختلف مشغول آموزش به صورت مجازی هستند و اقدامات زیادی نیز در دست پیگیری است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :