fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 204329

وزیر ارتباطات:

حداقل 4 شرکت کاهش 50 درصدی قیمت ترافیک داخل را اجرا کرده اند

وزیر ارتباطات روز گذشته در همایش اقتصاد مقاومتی و حاشیه آن به مسایل مهمی چون فیلتر اپلیکیشن Waze، نتیجه تخفیف 50 درصدی ترافیک داخلی، وضعیت بررسی نحوه محاسبه حجم اینترنت و پروژه های اقتصاد مقاومتی پرداخت.

فناوران- محمود واعظی سرانجام به اظهارنظر درباره نرم افزار فیلترشده Waze پرداخت و البته آب پاکی را روی دست کاربران ریخت و از آنها خواست به سراغ برنامه های جایگزین بروند.
وی توضیح داد: نرم افزار مسیریابی Waze اسراییلی بود و با حکم دادستان یکی از استان ها فیلتر شد. با توجه به اینکه نرم افزار جایگزین برای این نرم افزار وجود دارد، مردم از نرم افزار جایگزین استفاده کنند و مشکلی پیش نمی آید.
واعظی ادامه داد: وقتی حکم قضایی درباره موضوعی صادر می شود، موافق بودن یا نبودن من مهم نیست، از سوی دیگر، اگر کسب و کارها از تصمیمی محدود شوند و جایگزینی برای آن وجود نداشته باشد، فکر دیگری می کنیم، اما امروز که برای این نرم افزار اسراییلی جایگزین وجود دارد، دلیلی برای مخالفت نیست.
 حداقل چهار شرکت دستور تفکیک را اجرا کرده اند
وزیر ارتباطات همچنین به توضیح درباره طرح تفکیک اینترنت و تخفیف 50 درصدی روی سایت های داخلی پرداخت. 
واعظی گفت: در واقع اجرای این طرح مانند تلفن است که در استفاده از آن مشترک می تواند با شماره گیری دو صفر به خارج از کشور متصل شود و با شماره گیری یک صفر شهرهای مختلف کشور را شماره گیری کرده یا حتی بدون وارد کردن صفر درون شهری مکالمه کند. در خصوص اینترنت نیز چنین تصمیماتی گرفته شده و تفکیک هایی از آن صحبت می شود، بر این اساس است.
وی ادامه داد: درباره اعمال تعرفه شبکه ملی اطلاعات که قرار بود نصف قیمت استفاده از اینترنت بین الملل باشد، این مصوبه توسط شرکت های اینترنتی اجرایی شده است؛ به نحوی که هم اکنون بیش از چهار شرکت اسامی سایت های داخلی را که نرخ استفاده از آنها نصف قیمت اینترنت است، اطلاع رسانی کرده اند.
واعظی ادامه داد: همچنین شرکت های FCP از سقف قیمت تعیین شده که ۵۰ درصد قیمت اینترنت بود نیز رقم بیشتری را کاهش دادند و ما شاهد هستیم که استفاده از ترافیک داخلی از سوی این شرکت ها با تعرفه بسیار پایین برای کاربران اجرایی شده است؛ برای مثال یکی از شرکت ها با هزینه بسیار کمی برای یک ماه، استفاده از کل محتوای داخلی برای کاربران را رایگان کرده است.
وزیر ارتباطات وعده داد: اکنون شرایط به گونه ای است که کم کم شرکت ها به این سمت حرکت می کنند که به جای آنکه مردم پهنای باند خریداری کرده و از خدمات استفاده کنند، به طور مستقیم محتوا بخرند.
 تبرئه اپراتورها از کم فروشی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص اعلام نتیجه کارگروه بررسی وضعیت کیفیت اینترنت کاربران موبایل و ادعای کاربران مبنی بر اتمام زودهنگام بسته های اینترنت نیز گفت: کمیته ای که سه روز گذشته تشکیل دادیم، گزارش عملکرد خود را درباره این موضوع به ما اعلام کرد و بررسی های آن از سوی اپراتور تلفن همراه حاکی از آن است که هیچ گونه حجم خوری و عملکرد غیرمجاز از سوی اپراتورها انجام نشده است.
واعظی با بیان اینکه لغتی که در برخی از رسانه ها با عنوان «حجم خوری» مطرح می شود، درست نیست، افزود: باید بگوییم که محاسبه میزان استفاده کاربران از اینترنت به صورت هوشمند است و بررسی ها نشان می دهد که از این بابت تخلفی در این محاسبه دیده نشده است.
وی ادامه داد: حتی ممکن بود که در سیستم صورت حساب گیری اپراتورهای موبایل مشکلی وجود داشته باشد که از این حیث نیز ما سیستم را بررسی کرده و هیچ گونه مشکلی از این بابت دیده نشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: افزایش میزان استفاده مردم از فایل های ویدیویی باعث افزایش حجم مصرف اینترنت می شوند و کاربرانی که تا پیش از این تنها از اینترنت برای پیام های متنی استفاده می کردند، از فایل های ویدیویی استفاده می کنند و حجم شان زودتر به اتمام می رسد؛ به طور کل در تمام دنیا نیز میزان حجم پهنای باندی که برای ویدیو استفاده می شود، بالاست.
واعظی گفت: نرم افزاری را در رگولاتوری راه اندازی کرده ایم که کاربران می توانند با دانلود آن به صورت مرتب، میزان استفاده از حجم بسته های اینترنتی خود را مشاهده کنند.
 تحقق 65 درصدی پروژه های اقتصاد مقاومتی
وی درباره پروژه هایی که در حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به سیاست های اقتصاد مقاومتی است و موفقیت این پروژه ها گفت: از ابتدای دولت تلاش بر این بود که به نوعی تصدی گری دولت در این حوزه کاهش یابد و بخش خصوصی تقویت شده و جلوی انحصار را بگیریم که در این زمینه به عنوان یکی از شاخص های اقتصاد مقاومتی موفق بودیم.
وزیر ارتباطات، تقویت شرکت های دانش بنیان و استفاده از محصولات آنها در داخل کشور، تولید ۱۱۰ هزار اپلیکیشن داخلی و ایجاد کسب و کارهای نوپا در بستر شبکه ملی اطلاعات را در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی در این حوزه عنوان کرد و گفت: ۷ پروژه تعریف شده در این بخش حدود ۶۵ تا ۱۰۰ درصد 
محقق شده اند.
وی گفت: هم اکنون پروژه دولت الکترونیکی در وزارت ارتباطات آماده است و ۸ دستگاه اجرایی دیگر نیز در حال آماده سازی تکالیف خود در این پروژه هستند که به زودی این پروژه افتتاح می شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :