fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 197479

رییس اتاق اصناف ایران فعالیت شرکت‌های حمل و نقل مسافری را که بدون دریافت مجوز از اتحادیه‌های مربوط در فضای مجازی به ارایه خدمت می‌پردازند، غیرقانونی خواند.

اپلیکیشن های مسافربری باید مجوز بگیرند

رییس اتاق اصناف ایران فعالیت شرکت های حمل و نقل مسافری را که بدون دریافت مجوز از اتحادیه های مربوط در فضای مجازی به ارایه خدمت می پردازند، غیرقانونی خواند.

ایرنا- علی فاضلی ادامه داد: فعالیت این شرکت ها تا زمانی که مجوزهای قانونی اتحادیه های مرتبط را نگیرند غیرقانونی است و مردم نباید به آنها اطمینان کنند.
وی گفت: افزون بر شرکت های حمل و نقل مسافری که بر بستر تلفن همراه فعالیت می کنند، همه شرکت هایی که می خواهند با استفاده از فضای مجازی به ارایه خدمت بپردازند نیز موظفند از اتحادیه های مربوط مجوزهای لازم را دریافت کنند.
رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز به تازگی در یک نشست خبری گفت: شرکت های حمل و نقلی نوین که بر بستر تلفن همراه ارایه خدمت می کنند باید از اتحادیه های صنفی مجوز دریافت کنند.
نصرالله جهانگرد افزود: چنین شرکت هایی به دلیل آنکه به مرحله کسب و کار رسیده اند باید مجوزهای لازم را داشته باشند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شرکت های نوین تا زمانی که در مرحله استارتاپ قرار دارند جزو سازوکارهای فناوری اطلاعات محسوب می شوند اما به محض آنکه به کسب و کار تبدیل شوند قوانین محیط کسب و کار بر آنها حاکم است و باید از این قوانین پیروی کنند.
براساس این گزارش، کسب و کارهایی نوپایی مانند دیوار، اسنپ و تپ سی سبب اعتراض اتحادیه های صنفی مربوطه شده است. پیش از این حسام عقبایی، رییس اتحادیه مشاوران املاک گفته بود: دیوار از یک سو باعث ضرر به صنف مشاوران املاک شده و از سوی دیگر ریسک معاملات را بالا برده است.
قاسم قربانی خواه رییس اتحادیه موسسات توریستی و اتومبیل کرایه تهران نیز در ارتباط با فعالیت برخی شرکت هایی که از طریق اپلیکیشن ها اقدام به ارسال خودرو به مردم می کنند، گفت: فعالیت این شرکت ها به صورت ثبت شرکت انجام شده و تحت نظارت هیچ اتحادیه ای نبوده همچنین خلاء قانونی که بین ثبت شرکت ها و نظارت اتحادیه ها وجود دارد، باعث شده این فعالیت ها به صورت قارچ گونه رشد کند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :