fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 196148

گزارش فناوران از برگزاری استارت‌آپ ویکند گردش‌گری

از برلین تا بوانات

استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی-تجربی برای افرادی است که ایده ای خلاقانه در مورد راه اندازی یک کسب و کار جدید در ذهن دارند. در این رویداد سه روزه، صاحبان ایده گرد هم می آیند و زیر نظر مربیان با تجربه و آشنا به مفاهیم کارآفرینی، ایده می دهند، تیم سازی می کنند، آموزش می بینند و طرح اولیه محصول خود را ارائه می دهند. داوران هم در انتها سه تیم برتر را از لحاظ ایده و ارائه برمی گزینند. این رویداد در عین رقابتی بودن، محلی برای آشنایی و تبادل ایده ها هم هست.

پانته آ کماسی- از چهارشنبه 26 آبان، تا جمعه 28 آبان ماه 1395، به همت جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف، استارتاپ ویکند گردشگری در محل جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. 
در مراسم افتتاحیه، عباس برزگر، یکی از کارآفرینان برتر حوزه گردشگری، ضمن اشاره به تجربیات خود از جذب توریست خارجی در بوانات و تعریف آموزه های سفرهای اش به برلین و پاریس، در مورد مسیری که طی کرده تا به موفقیت برسد، سخنرانی کرد و گفت: همیشه دنبال یک قهرمان می گشتم تا زندگی ام را تغییر بدهد؛ بعد از 25 سال فهمیدم قهرمان زندگی ام، خودم هستم.
 پس از آن، تیم ها ایده های خود را ارائه دادند و از بین ارائه دهندگان، 8 تیم گردونه، لید آپ، میپوش (لباس محلی من)، اسکانا، رویای سبز، روناک و اسپورت توریست، به فرآیند آموزش و بهره گیری از راهنمایی تیم مربیان، متشکل از منصور خضرایی منش، مهدی نیازی منش، آرمان فاطمی، مسیح مقدم، کتایون سپهری، محسن مولایی نسب، سهیل اعرابی و مهسا مرادی، راه پیدا کردند.
تیم ها در دو فرصت زمانی 5 دقیقه ای، در روز پایانی رویداد، ایده خود را به تیم داوران ارائه کردند. فرصت اول برای معرفی محصول نهایی و فرصت دوم برای پاسخ گویی به سوالات داوران در اختیار تیم ها قرار گرفته بود و نتایج زحمات 54 ساعته شان مورد ارزیابی داوران، آقایان سید جهانگیر آقازاده، توحید اشرفی، اشکان بروج و آرش برهمند، قرار گرفت. در نهایت با رای داوران ، تیم های روناک، میپوش و اسپورت توریست به ترتیب اول، دوم و سوم شدند.
ایده تیم روناک، ارائه خدمات آنلاین و آفلاین چشم پزشکی به کردهای عراقی بود که برای درمان بیماری های چشمی به ایران مراجعه می کنند. هدف میپوشی ها اجاره لباس های محلی ایرانی به توریست های زن خارجی ای بود که معمولا در انتخاب پوشش داخل ایران سردرگم می شوند و اسپورت توریست منحصرا به گردشگرانی پرداخته بود که با هدف انجام فعالیت های ورزشی مختلف به ایران سفر می کنند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :