fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 191872

محمود واعظی در نشست خبری با خبرنگاران اعلام کرد:

مذاکره وزارت ارتباطات با بانک مرکزی برای امکان پرداخت در شبکه های اجتماعی

محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلااعات روز گذشته در نمایشگاه تلکام، در غرقه شرکت تنظیم مقررات حضور یافت و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

فناوران- وی افزود: فاز نخست شبکه ملی اطلاعات با همکاری تمام بخش های دولتی و خصوصی و مرکز ملی فضای مجازی و بنابر مصوبه شورای عالی فضای مجازی به بهره برداری رسید و در این فاز بخش خصوصی حضور چشمگیری دارد.
وزیر ارتباطات  با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات در اختیار همه است و همه مردم در آن حضور دارند، گفت: همانطورکه در هفته دولت اعلام کردیم، این شبکه گام به گام در حال تکمیل است.
واعظی درباره امضای سند شبکه علمی کشور گفت: این شبکه باید در تمام بخش ها رشد کند و امضای این سند گام مهمی در این راستا بود.
وی با تاکید بر توجه ویژه به تولید محتوا در تمام بخش ها گفت: در تلاش هستیم به سمتی برویم که مردم به راحتی نیاز های چندرسانه ای خود را از طریق این شبکه مرتفع کنند.
وزیر ارتباطات همچنین از ترغیب بخش خصوصی برای مشارکت در این زمینه خبر داد و افزود: از این به بعد فعالیت ها درجهت تکمیل شبکه ملی اطلاعات است که در حوزه سلامت، بیمه و آموزش دنبال می شود.
واعظی هوشمندسازی مدارس کشور را در همین راستا دانست و گفت: در استان البرز طرح هوشمندسازی مدارس کلید خورد که امیدوارم با مشارکت سه ضلع استانداری آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات این طرح در سراسر کشور در داخل شبکه ملی اطلاعات شکل بگیرد.
وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت شرکت پست بعد از ملی شدن، به ورود دو رقیب دیگر به شبکه پستی کشور پرداخت و گفت: کمیسیون تنظیم مقررات در زمینه ارایه پروانه به دو اپراتور خصوصی پست در حال فعالیت است و در آینده نزدیک شاهد حضور سه اپراتور پستی در کشور خواهیم بود.
 وزیر ارتباطات سرمایه گذاری و تحقیق در زمینه لبه های دانش همچون نسل 5، بیگ دیتابیس و  اینترنت اشیا را موازی با دیگر نقاط جهان عنوان کرد و گفت: این سه دستاورد تحول بزرگی است که دنیا خود را برای آن آماده می کند و برای اینکه به محص ورود این فناوری ها به کشور نسبت به آن منفعل نباشیم، برای تحقیق و پژوهش در دانشگاه ها و مرکز تحقیقات مخابرات به آن بودجه اختصاص داده ایم.
وی همچنین از تشویق شرکت های زیرمجموعه و  اپراتورها به استفاده از  تولیدات داخلی  خبر داد و گفت: برای احیای شرکت هایی که در گذشته در صنعت سوییچ و رادیو فعال بودند، مجموعه وزارت ارتباطات با سپردن کار به آنها شروع کرده است و در دیدار با وزیر صنعت نیز گفت وگو شده است که علایم امیدوارکننده ای را شاهدیم.
واعظی در ادامه به علاقه دولت در زمینه ایجاد شبکه های بومی اجتماعی توسط دانشگاه ها و مراکز دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان پرداخت و گفت: در صورت شکل گیری شبکه های اجتماعی داخلی با توان اداره چند میلیون کاربر علاوه بر کمک های فنی و مالی اجازه تبلیغات و پرداخت بانکی هم به آنها اعطا خواهد شد.
وزیر ارتباطات برگزاری نمایشگاه بین المللی تلکام را با حضور تمام خانواده بزرگ ارتباطات کشور خواستار شد که در کنار هم به هم افزایی پرداخته و نمایشگاهی همسو داشته باشند و گفت: اگر برگزارکنندگان الکامپ و تلکام به بلوغ کامل برسند، می توان این دو نمایشگاه را با هم برگزار کرد.
وی بهره گیری پژوهش گران و دانشگاه ها از فرصت ایجادشده به واسطه برجام را از دیگر دستاوردهای کشور دانست و افزود: باید از این مزیت ایجادشده نهایت استفاده را کرد و به ویژه به صادرات کالاهای با کیفیت داخلی به بازارهای منطقه ای و بین المللی پرداخت.
واعظی با بیان حمایت از تولید اپلیکیشن های داخلی گفت: در طی دو سال و نیم گذشته بیش از 100 هزار اپلیکیشن در کشور تولید شد که پیشرفت خوبی است و امیدوارکننده است.
وزیر ارتباطات همچنین درباره حمایت دولت از شبکه های اجتماعی داخلی اظهار کرد: در این زمینه تلاش داریم با بانک مرکزی همکاری هایی داشته باشیم تا بحث پرداخت از طریق این شبکه ها فعال شود. همچنین برای شبکه هایی که امکان پاسخگویی به چندین میلیون کاربر را داشته باشند، بحث تبلیغات مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وزیر ارتباطات همچنین از علاقه مندی اپراتورهای مختلف بین المللی برای ورود به پروژه اپراتور فیبر نوری خبر داد و مذاکرات یکی از این شرکت ها را بسیار جدی توصیف کرد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :