fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 185402

دبیرشورای عالی فضای مجازی:

فعالان رسانه ای در شبکه های اجتماعی باید مجوز بگیرند

فعالان رسانه ای در شبکه های اجتماعی به زودی ملزم به دریافت مجوز خواهند شد.

ایرنا- ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: تلاش می شود فعالیت رسانه ای در شبکه های اجتماعی ضابطه مند شود و بر همین اساس کسانی که در این شبکه ها فعالیت رسانه ای دارند، باید به زودی خود را برای دریافت مجوز آماده کنند.
وی رعایت الزام های دینی، اخلاقی و قانونی را برای فعالیت شبکه های اجتماعی ضروری دانست و گفت: رسانه های داخلی چه در بخش مکتوب و چه در بخش صوتی و تصویری تاکنون پایبندی خود را به این الزام ها نشان داده اند.
فیروزآبادی افزود: اکثر شبکه های اجتماعی مجازی خارج از مرزهای کشورمان قرار دارند که همین عاملی است تا چندان پایبند به الزام های داخلی نباشند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی به تصویب طرحی در این شورا پرداخت که در آن مقرر شده همه شبکه های پیام رسان فعال در کشور در یک دوره یک ساله، ذخیره سازی داده های خود را در داخل کشور انجام دهند و ابراز امیدواری کرد که پس از این الزام همه کسانی که قصد دارند در شبکه های اجتماعی برای ایران فعالیت داشته باشند، با انتقال سرورهای خود پایبندی به قوانین کشورمان را نشان دهند تا امنیت این شبکه ها برای کاربران داخلی ارتقا یابد.
وی به تلاش های صورت گرفته برای راه اندازی شبکه اجتماعی داخلی پرداخت و گفت: اکنون در حال مذاکره با بخش خصوصی هستیم تا اقدام به راه اندازی کنسرسیومی برای شبکه اجتماعی کنند. فیروزآبادی گفت: مذاکره با اپراتورهای داخلی هم با هدف تشویق آنها برای ایجاد شبکه اجتماعی داخلی ادامه دارد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی اظهار امیدواری کرد مذاکره ها به نتیجه می رسد و به زودی سه شرکت داخلی فعال در حوزه شبکه اجتماعی با توانایی جذب بیش از 10 میلیون مشترک راه اندازی می شود. فیروزآبادی با بیان تلاش برای جذاب سازی فعالیت در این بخش برای شرکت های داخلی افزود: به دنبال آن هستیم تا با اقدام های مناسب طرح های این بخش دارای فایده اقتصادی برای فعالان باشد. همچنین مصمم به حمایت از ایجاد سه شبکه پیام رسان داخلی هستیم تا به کاربران ایرانی خدمات ارایه دهند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: قیمت ظرفیت برای تولید محتوای داخلی به شدت کاهش یافته و تقریبا رایگان شده است تا تولیدکنندگان محتوا بیشتر به این سمت جذب شوند. وی ابراز امیدواری کرد با اقدام های صورت گرفته تولیدکنندگان محتوای داخل برای تولید بیشتر تشویق شوند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی پیش تر اعلام کرده بود: امسال تلاش می شود حوزه هایی که بیشترین فعالیت را در فضای مجازی دارند، حمایت جدی تری بشوند که مهم ترین آنها راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و صیانت از فضای مجازی است. پیش از این محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از سیاست های خود را حمایت جدی از ایجاد شبکه های پیام رسان داخلی عنوان کرده و گفته بود: ایجاد شبکه های اجتماعی داخلی مورد حمایت جدی خواهد بود.
رییس جمهوری نیز در دیدار نوروزی خود با مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در شانزدهم فروردین ماه، با بیان ایجاد شبکه های اجتماعی داخلی گفته بود: این گونه نباشد که مردم به شبکه های پیام رسان خارجی بیش از داخلی ها اطمینان کنند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :