fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 17800

با پایان دومین استارتاپ ویکند تهران

ایران به « استارتاپ نکست» می رود

دومین استارتاپ ویکند تهران روز گذشته با انتخاب سه تیم برنده و معرفی نماینده ایران در مسابقه اینترنتی استارتاپ جهانی به کار خود پایان داد.

فناوران- در این دور از رقابت‌های استارتاپ ویکند تهران 61 ایده با حضور بیش از 100 شرکت کننده مطرح شد که از این بین 10 ایده با بیشترین رای انتخاب شدند تا اجرا شوند.
صاحبان ایده در دومین استارتاپ ویکند تهران شامل چند روزنامه‌نگار، مدیران بخش خصوصی، گرافیست‌ها، طراحان وب، برنامه‌نویسان، هنرمندان فعال در زمینه موسیقی و انیمیشن و فعالان اقتصادی می‌شدند. در بین آنها عده‌ای از شهرهایی دور مانند بوشهر نیز حضور داشتند.
جهانگیر آقازاده دبیر استارتاپ ویکند تهران در این باره گفت: دو برنامه استارتاپ ویکندی که در تهران برگزار کردیم نشان می‌دهد صاحبان ایده در سایر شهرهای ایران نیز فعال هستند. بنابراین برگزاری استارتاپ ویکند در سایر شهرها نیز می تواند موفق باشد.
وی از جمله شرایطی که امکان برگزاری استارتاپ ویکند در شهرهای مختلف کشور را فراهم می کند به نقش همکاری مسوولان شهرها و استان ها اعلام کرد و گفت: همکاری مسوولان به ما کمک می کند تا بتوانیم این برنامه ها را در شهرهای دیگر برگزار کنیم. علاوه بر این برگزاری استارتاپ ویکند در شهرهای دیگر مستلزم داشتن ظرفیت کافی است. به این معنی که بتوان حداقل بین 50 تا 100 نفر را جذب این برنامه کرد. شهرهایی مانند اصفهان، مشهد، شیراز و تبریز چنین ظرفیتی را دارند.
او اعلام کرد اصفهان از شهرهایی است که برگزاری استارتاپ ویکند در آن قطعی شده اما هنوز تاریخ آن مشخص نیست. همچنین از زنجان پیشنهادات جدی برای برگزاری استارتاپ ویکند زنجان دریافت شده است. برای برگزاری این برنامه در مشهد وشیراز هم در حال بررسی هستیم.
آقازاده بر لزوم داشتن حامی مالی از این برنامه در شهرها تاکید کرد و گفت: استارتاپ ویکند یک رویداد غیر انتفاعی است که باید هزینه برگزاری خود را تامین کند. ما در صورتی توان برگزاری این برنامه را در شهرهای مختلف داریم که بتوانیم حامیان مالی محلی داشته باشیم.

همکاری سازمان پژوهش های علمی و صنعتی با استارتاپ ویکند
آقازاده صحبت از اجرای طرحی با همکاری سازمان پژوهش های علمی و صنعتی در زمینه برگزاری استارتاپ ویکند در ایران کرد. وی گفت: این سازمان ظرفیت های بالایی دارد تا به عنوان حامی معنوی – جهت تامین مکان و تجهیزات- استارتاپ ویکند در شهرهای مختلف به ما کمک کند.
وی گفت: بدون شک در صورتی که بخش اندکی از بودجه کارآفرینی به برگزاری استارتاپ اختصاص پیدا کند، کمک بزرگی به صاحبان ایده و کارآفرینان می شود.

ایران در اولین استارتاپ نکست
آقازاده بعد از اینکه خبر از تعیین تاریخ برگزاری استارتاپ ویکند سوم تهران در اسفند ماه داد، گفت: به زودی ایران در یکی از رویدادهای استارتاپ که برای اولین بار در جهان اجرا می شود شرکت خواهد کرد. این رویداد استارتاپ نکست  Startup Nextاست که کمی جدی تر و عمیق تر از استارتاپ ویکند به اجرای ایده افراد کمک می کند.
در برنامه استارتاپ نکست حدود 30 ایده‌ پیش از اینکه به صورت عمومی مطرح شوند، انتخاب می شوند. صاحبان ایده بعد از تشکیل تیم حدود 3 هفته فرصت دارند تا با حضور مربیان بین المللی و آموزش های خاص، ایده خود را اجرا کنند.

ایران نیازمند یک اکوسیستم برای همکاری است
روین یومان، مشاور بین المللی دومین استارتاپ ویکند تهران، حضور خانم ها در این برنامه را دور از انتظار خود دانست و گفت: در برنامه استارتاپ ویکند تهران خانم ها با اعتماد به نفس و انرژی زیادی ایده های خود را مطرح و در تیم ها فعالیت کردند. این در حالی است که من در بسیاری از کشورها دیدم که خانم ها برای مطرح کردن ایده های خود راحت نیستند. یومان با توجه به این که از استارتاپ ویکند اول تهران حدود دو ماه بیشتر نمی گذرد، حضور شرکت کنندگان و ارایه کنندگان ایده را خوب توصیف کرد. او گفت: ایران نیاز به یک اکو سیستم دارد که کارآفرینان، سرمایه‌ گذاران، دولت، دانشگاه ها و سایر سازمان ها و نهادها با همکاری یکدیگر بتوانند ایده های نو را با موفقیت به مرحله اجرا برسانند.

برگزاری استارتاپ مانند باز کردن سرچشمه است
در دومین استارتاپ ویکند تهران سرمایه گذاران و صاحبان شرکت های فعال در حوزه کارافرینی نیز حضور داشتند و ایده هایی که ارایه می شد را بررسی می کردند. یکی از این افرد سعید رحمانی، مدیرعامل شرکت نوین اندیشان سرآواپارس بود. وی گفت: استارتاپ به ما کمک می کند به تیم های اجرایی نزدیک تر شویم تا بتوانیم ضمن برقراری ارتباط با صاحبان ایده، ایده هایی که قابلیت پرورش یافتن دارند را پیدا کنیم. پیدا کردن ایده جدید کار مشکلی است و ما تا امروز بیشتر از طریق ارتباطاتمان ایده ها را پیدا می کردیم. برگزاری استارتاپ مانند باز کردن سرچشمه است.
او گفت: بعضی از ایده هایی که در دومین استارتاپ ویکند تهران مطرح شد پیش از این هم مطرح و اجرا شده. اما این مساله دلیل بد بودن یا غیرقابل اجرا بودن این ایده ها نیست. معیار انتخاب شرکتی مانند ما برای کمک کردن به صاحبان ایده برای اجرای موفق آن؛ نو بودن یا اجرا نشدن آن پیش از این نیست. آنچه برای ما مهم است طرز فکر، انرژی و جدیت تیم است.
رحمانی توضیح داد که کارآفرینان برای اجرای طرح خود نیاز به مدیریت استراتژی، برنامه ریزی اقتصادی، انتقال دانش بنیادی، مدیریت منابع انسانی و سرمایه دارد.
ده ایده ای که در دومین استارتاپ ویکند تهران تیم تشکیل دادند عبارت بودند از : Process Farm، پیشنهاد خوشمزه،Xbank،To do list، انگشت هوشمند، خورد خورد، فلش کارت صوتی، میکرو آموزش، نیتا و خرید خوب.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :