fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 12322

رييس سازمان فناوري اطلاعات اعلام كرد:

وزير ICT براي شبكه ملي اطلاعات مدل جديد ارایه کرد

علي حكيم جوادي رييس سازمان فناوري اطلاعات گفت: براساس برنامه پنجم توسعه لازم است تا پايان سال 94 حدود 60 درصد از خانواده ها و تمام كسب وكار ها به اينترنت پرسرعت دسترسي داشته باشند.

ایسنا- وی ادامه داد: در اين ميان زيرساخت‌ها مهم‌ترين نقش را دارند و در زمينه‌ دسترسي لازم است، اقدامات مهمي در رابطه با زيرساخت‌‌ها صورت بگيرد تا ساير موارد طبق برنامه پيش برود.
مدل جديد وزير براي شبكه ملي اطلاعات
اما حكيم‌جوادي در ادامه‌ صحبت‌هاي خود از مدل جديد وزير ارتباطات براي اين شبكه خبر داد و افزود: امسال وزير محترم ICT براي شبكه‌ ملي اطلاعات مدل جديدي ارایه كردند و كار حالت رسمي‌تري به خود گرفت و به اين ترتيب اين طرح در وزارتخانه حالتي فراسازماني پيدا كرد و قرار شد اعضاي مختلف از نظر علمي و اجرايي سرعت اجراي اين طرح را افزايش دهند.
وي با بيان اينكه در قالب اين طرح نمايندگاني از شركت ارتباطات زيرساخت، سازمان تنظيم مقررات راديويي، موسسه تحقيقات فاوا و سازمان فناوری اطلاعات كميته‌اي مشترك راه‌اندازي كرده‌اند، گفت: از طرف شخص وزير مسووليت اين كميته به بنده واگذار شده و البته اگر لازم باشد در مراحل بعدي بخش‌هاي ديگري مانند مخابرات نيز به اين كميته خواهند پيوست تا ادامه كار هرچه سريع‌تر پيگيري شود و بحث راه‌اندازي اين شبكه به شكلي فراسازماني دنبال شود.
رييس سازمان فناوری اطلاعات در عين حال از تشكيل كميته‌هاي ديگري نيز خبر داد و افزود: در ارتباط با داده‌ها، مباحث زيرساختي، يكپارچه‌سازي، تحقيقات، آموزش و فرهنگ‌سازي نيز كميته‌هاي ديگري تشكيل شده است تا تمام توان وزارتخانه براي راه‌اندازي هرچه سريع‌تر شبكه‌ ملي اطلاعات به كار گرفته شود.
حكيم‌‌جوادي در ادامه ياد‌آور شد: البته در كنار تمام اين موارد براي راه‌اندازي شبكه‌ ملي اطلاعات لازم است مواردي چون موتور جست‌وجوي ملي و غیره نيز مورد توجه قرار گيرد.
وي ادامه داد: خوشبختانه در اين زمينه بخش خصوصي به شدت ابراز علاقه‌مندي كرده و ما هم در حال آماده‌سازي شرايط مناسب هستيم تا بخش خصوصي با راحتي هرچه بيشتر بتواند به مشاركت در اين زمينه بپردازد.
 رييس سازمان فناوری اطلاعات همچنين به بحث راه‌اندازي ايميل‌هاي ايراني اشاره كرد و گفت: ايميل‌ ايراني يكي‌ديگر از مواردي است كه مي‌تواند به عنوان زيرساخت به كمك شبكه‌ ملي اطلاعات بيايد. در اين بخش هم تاكنون سه يا چهار ايميل معرفي شده و بخش خصوصي نيز علاقه‌مند است ايميل‌هاي مدنظر خود را معرفي كند.
حكيم‌جوادي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود يادآور شد: براي تحقق اهداف برنامه‌ پنجم توسعه، به‌طور پايلوت بخشي از خانواده‌ها را به شبكه ملي اطلاعات متصل خواهيم كرد. در حال حاضر تغييرات عمده طرح پايلوت انجام و تست‌ها صورت گرفته و پاسخ مثبتي هم دريافت شده است. از اين پس هم برنامه‌ريزي كرده‌ايم كه از سال 91 تا پايان سال 94 جمعيت متصل به اينترنت را از 15 درصد به بالاي 60 درصد ارتقا دهيم كه البته اين برنامه‌ريزي با توجه به امكانات كشور امكان فشرده‌سازي هم دارد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :