fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 3439

نخستین جشنواره نوآوری‌های تلفن همراه ایران برگزار می‌شود

گردهمایی نوآوران و فعالان تلفن همراه

نمی توان نقش فناوری های ارتباطی و به ویژه تلفن همراه را در تسهیل زندگی روزمره انسان ها دست کم گرفت، تا آنجا که این دستگاه ها به یکی از اجزای مهم و اساسی تبدیل شده که در دست و جیب و کیف همه مردم دنیاست و همه اقشار مردم از آن به عناوین مختلف استفاده می کنند.

فناوران- زمانی این دستگاه‌ها فقط نقش برقراری ارتباط از طریق مکالمه یا پیامک را بازی می‌کرد اما پیشرفت تلفن‌های همراه و ارایه سرویس‌های مختلف این دستگاه را از قالب تلفن صرف درآورد و آن را به یک وسیله‌ همه‌کاره برای دسترسی به اینترنت، خرید، پرداخت هزینه و به نوعی کیف‌‌پول الکترونیکی و غیره تبدیل کرد.
ایران نیز همپای دیگر کشورهای جهان در حال بهره‌برداری از قابلیت‌ها و خدمات ارزش‌افزوده تلفن همراه است. از این رو برای دومین سال‌ متوالی دانشگاه صنعتی شریف با همکاری شرکت‌های مختلف اقدام به برپایی کنفرانس ارزش‌افزوده کرده که بر اساس آن به توسعه علوم و فناوری‌ نوین در جامعه بپردازد و در نظر دارد دومین کنفرانس خدمات ارزش‌افزوده تلفن همراه ایران را به همراه نخستین جشنواره نوآ‌وری‌های تلفن همراه با مشارکت متخصصان و فعالان حوزه تلفن همراه برگزار کند.
این همایش که دارای دو بخش کنفرانس و جشنواره است توسط قشر خاصی از مدیران و متخصصان و مخاطبان جشنواره نوآوری‌های تلفن همراه از فضای کسب‌وکارهای نوپا، خلاق و نوآور جامعه برگزار می‌شود. از این رو انتظار می‌رود این دو بخش در کنار هم نقش مکمل و موثری در شکل‌گیری اجزای اکوسیستم خدمات ارزش‌افزوده تلفن همراه و ارتقای دانش عمومی داشته باشد.
در این کنفرانس و جشنواره از میان تولیدکنندگان تلفن همراه، شرکت نوکیا همانند سال گذشته هم در بخش کنفرانس و هم در بخش جشنواره شرکت کرده غرفه‌ای هم به ارایه سرویس‌های این شرکت اختصاص خواهد داد. شرکت‌ جیرینگ هم با هدف رونمایی از محصول جدیدش به این جشنواره خواهد آمد.
نوکیا در جشنواره ارزش‌افزوده
مدیر روابط عمومی شرکت نوکیا با بیان اینکه نوکیا امسال نیز مانند سال گذشته حامی ویژه دانشگاه صنعتی شریف در برپایی جشنواره نوآوری‌های تلفن همراه است، گفت: بومی کردن محتوا و خدمات یکی از استراتژی‌های نوکیا در ایران است.
به گفته وی، یکی از بخش‌های اصلی این جشنواره مسابقه برنامه‌نویسی برای موبایل با تمرکز روی برنامه‌هایی با رویکرد بومی و محلی است. نوکیا نیز برنامه‌نویسان را دعوت به برنامه‌نویسی برای پلات‌فورم‌های خود کرده است.
وی افزود: علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌هایی که برای این پلات‌فورم‌ها می‌سازند را به قسمت مسابقه نرم‌افزار نوکیا ارسال کنند. شرکت نوکیا جوایز و حمایت‌های ویژه‌ای علاوه بر جوایز این جشنواره برای برندگان پلات‌فورم‌های گوشــی‌های خود در نظر دارد.
مدیر بازاریابی شرکت جیرینگ همراه اول بیشتر با اعلام اینکه شرکت جیرینگ در جشنواره نوآوری‌های تلفن همراه شرکت جیرینگ قصد دارد با یک پنل اختصاصی در جشنواره حضور یابد، گفت که این شرکت در صدد است تا از کیف‌پول تلفن همراه خود در این جشنواره رونمایی کند.
وی افزود: شرکت جیرینگ برای این منظور غرفه‌ای در دومین کنفرانس خدمات ارزش‌افزوده به خود اختصاص داد و در بخش مسابقه آن کاربران می‌توانند در بخش‌های مختلف شرکت کرده و با این سرویس بیشتر آشنا شوند.
به گفته وی، سال گذشته این شرکت در کنفرانس ارزش‌افزوده شرکت کرد و در این بخش مهندس طلوع، مدیرعامل این شرکت سخنرانی کرد. امسال نیز مدیر این شرکت به ایراد سخنانی در کنفرانس خواهد پرداخت.
اهداف جشنواره
این جشنواره به منظور آشنایی دانش‌آموزان، دانشجویان، والدین، هنرمندان، ورزشکاران و صاحبان کسب‌وکار با فناوری‌های نوین تلفن همراه، توانایی و نقش این فناوری در زندگی روزانه مردم، شناسایی تیم‌های جوان و نوپا و سازمان‌ها و شرکت‌ها در عرصه تلفن همراه و خدمات آن، شناسایی برخی از نیازها و انتظارات جامعه برای بهره‌گیری از فناوری‌های تلفن همراه به منظور پاسخ به این نیازها، استخراج و جمع‌آوری ایده‌های نو و بومی‌سازی کاربردها برپا می‌شود.
همچنین دست‌اندرکاران این جشنواره قصد دارند با ایجاد پیوند بین ارایه‌دهندگان خدمات فناوری‌های تلفن همراه و صاحبان فکر و توانایی‌های فنی به منظور زمینه‌سازی برای رشد تیم‌های جوان و نوپا و ارتقای سطح خدمات، سیاستگذاران و صاحبنظران و متفکران فرهنگی و اجتماعی با فناوری‌های نوین تلفن همراه و درک هر چه بیشتر روابط بین مردم، اقتصاد، فناوری و فرهنگ را شکل دهند.
مسابقه
در این جشنواره در چهار بخش مسابقه برگزار می‌شود که شامل مسابقه شهروندی، مقالات، تولید نرم‌افزار و طرح کسب‌وکار است.
مسابقه شهروندی با عنوان "ای کاش می‌شد با تلفن همراهم ..." برگزار می‌شود و کاربران لازم است انتظاراتی را که از خدمات تلفن همراه دارند بیان کنند.
به این ترتیب کاربران باید دیدگاه و انتظارات خود را از یک گوشی‌ تلفن‌همراه که به همه امکانات ارتباطی و اینترنت متصل است بیان کنند و بگویند که این دستگاه‌ می‌تواند چه مشکلاتی را حل کند.بر این اساس هر چقدر پاسخ‌ها خلاقانه‌تر و جامعه مخاطبان آن فراگیرتر باشد امتیاز بیشتری کسب خواهند کرد.
بخش مقالات کنفرانس، در راستای توسعه دانش و فرهنگ عمومی در استفاده صحیح از فناوری‌های نوین ارتباطی خواهد بود.
در این بخش لازم است شرکت‌کنندگان مقالات ترویجی آموزشی ارایه کنند که این مقالات شامل دو محور، آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان برای زندگی در دنیای دیجیتال و فناوری‌های ارتباطی نو و فرصت‌های ملی برای توسعه و شکوفایی خواهد بود.در بخش آموزش و پرورش، از شرکت‌کنندگان خواسته شده که مقالاتی در باره چگونگی ارایه مهارت‌های لازم برای استفاده بهینه از فناوری‌های نو را به آنها آموزش داده و مدیریت زمان و تنظیم صحیح روابط اجتماعی در فضای فرهنگی متفاوت را در کودکان نهادینه و نیز اثر این فناوری بر رابطه بین نسل‌ها را ارایه کنند.
در بخش دیگر گسترش فناوری‌های ارتباطی نو به‌ویژه گسترش اینترنت و تلفن همراه در دو دهه اخیر تغییرات عمیق و گسترده‌ای در اقتصاد، فرهنگ و مناسبات انسانی، اجتماعی و فرهنگی و منطقه‌ای و فرصت‌های ارایه شده برای توسعه و چگونگی شناسایی این فرصت‌ها و بهره بردن از آنها را شامل می‌شود.
در بخش مسابقه تولید نرم‌افزار، علاقه‌مندان می‌توانند با ارایه کاربردهای مختلف برای گوشی‌های تلفن همراه همچون نقشه، مسیریابی، تقویم، سررسید، اطلاعات مرجع و دایره‌المعارف، انجام محاسبات و حسابداری، بازی و سرگرمی در این بخش مسابقه شرکت کنند.
بر این اساس قابلیت نصب و اجرای نرم‌افزار ارایه شده روی گوشی‌های مختلف، طراحی، سهولت کاربرد، قابلیت جذب مخاطب و پشتیبانی از زبان فارسی در انتخاب نرم‌افزار موثر خواهد بود.
از سوی دیگر پرداختن به جنبه‌های منافع ملی همچون صرفه‌جویی در مصرف انرژی، ارایه طرحی برای کاهش سفرهای درون‌شهری، کاهش ترافیک و آلودگی هوا، افزایش رضایت شهروندی، افزایش بهره‌وری، میزان بومی بودن و تطبیق با فرهنگ ملی امتیاز ویژه‌ای دارد.
همچنین نرم‌افزارهای ارایه شده یا باید در قالب کاربردی و یا بازی و سرگرمی باشد.در بخش مسابقه طرح کسب‌وکار، شرکت‌کنندگان باید سندی مکتوب از جزییات کسب‌وکار یک کارآفرین را ارایه کنند که ضمن توصیف موقعیت کنونی بازار، نیازها، انتظارات و نتایج پیش‌بینی شده را شرح دهد و تمامی جوانب آن را ارزیابی کرده و مسیر منتهی به تاسیس و توسعه این کسب‌وکار را ترسیم کند.
این طرح‌ها می‌تواند با ایده گرفتن از کسب‌وکارهای موجود در خارج از کشور و یا با توجه به نیازهای خاص داخلی تدوین شود. تاکید و تمرکز بیشتر بر مدل کسب و کار و تولید درآمد است.گفتنی است طرح‌ها و مقالات به منظور داوری باید تا 15 آذر ماه به دبیرخانه جشنواره ارسال شود. کمیته‌های داوری تا اول دی‌ماه پیشنهادها و نظرات خود را از طریق دبیرخانه به شرکت‌کنندگان برگزیده در دور نخست داوری ارسال می‌کنند. شرکت‌کنندگان تا اول بهمن ماه فرصت دارند تا طرح‌ها و محصولات کامل شده خود را برای دور دوم داوری ارسال کنند. در نهایت اول اسفند ماه امسال مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس خدمات ارزش‌افزوده تلفن همراه ایران با شرکت مسوولان، متخصصان و شرکت‌کنندگان برتر مسابقه برگزار و از طرح‌های برگزیده در هر محور مسابقه قدردانی می‌شود و جوایز به آنها تعلق خواهد گرفت. گفتنی است شرکت‌کنندگانی که طرح‌شان به دور دوم داوری راه یابد، می‌توانند طی جلسه‌ای در حاشیه مراسم اصلی جشنواره طرح‌ها و محصولات خود را به صورت پوستر و نمایش چندرسانه‌ای ارایه کنند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :