fanavaran
آخرین اخبار
   
    کد خبر : 74021
    تاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1394 12:14
    تعداد بازدید : 843

    «آیکیا» بررسی می کند

    آشپزخانه­ ها در سال 2025 چگونه خواهند بود؟

    در سال 2025 دنیا چگونه خواهد بود؟ آشپزخانه­ ها چگونه خود را با دنیای آینده هماهنگ می ­کنند؟ این ها سوالاتی است که امید می ­رود پروژه «آشپزخانه مفهومی Ikea» قادر به پاسخ دادن به آنباشد.

    Gizmag- این پروژه نتیجه همکاری شرکت طراحی IDEO London و دانشجویان دو دانشگاه لاند و ایندهوون است و هدف اصلی آن ترغیب افراد به استفاده خلاقانه تر از مواد غذایی همزمان با تشویق آن ها برای گام برداشتن به سوی سبک زندگی سازگار با طبیعت است.
     آشپزخانه مفهومی 2025 یک پروژه دانشجویی است که ارایه دهنده فرض­ ها و ایده­ هایی درباره جهان در 10 سال آینده است. از دانشجویان خواسته شد دنیایی با منابع محدود انرژی  و جمعیتی با متوسط سن بالا و  فرزندان کمتر را فرض کنند. جهانی که مردم عمدتا در شهر های بزرگ، اما آپارتمان­ های کوچک زندگی می ­کنند و آشپزخانه هم اتاق نشیمن است، هم محل کار و هم محلی برای انجام  کار های دیگر. محلی که کامپیوتر ها همه جا حضوری نامرئی دارند.
     در چنین آشپزخانه ای فرآیند بازیافت باید بسیار مهم شمرده شود و حتی باید نگاهی اجباری به آن داشت. دانشجویان  باید با در نظر گرفتن این فاکتور ها آشپزخانه­ هایی مدرن طراحی کنند.
    این طراحی­ ها تا چه حد دقیق باشند مهم نیست، زیرا می ­توانند به عنوان پیش زمینه ای برای ایده­ های جدید مفید واقع شوند.
     مهندسان سعی کردند در تکنولوژی این آشپزخانه­ ها در عین جسور بودن طراحی­ ها از کلیشه­ های آشپزخانه­ های آزمایشگاه مانند اجتناب کنند و بیشتر شبیه طرح یک آشپزخانه ابتدایی Ikea به علاوه فناوری­ های مدرن مخفی باشد.
    به دانشجویان گفته شده در ساخت آشپزخانه مفهومی 2025، تاثیر تکنولوژی، اجتماعی و جمعیتی روی تغییر ذائقه غذایی مردم در سال 2025 در نظر بگیرند.
    طراحان IDEO پس از انجام ماه­ ها گفت وگو، مصاحبه و نظرپرسی مدل­ هایی را برای نمایشگاه میلان حاضر کردند. نتایج پروژه شامل انواع طراحی­ ها می ­شد که بعضی از آن ها در نوع خود جالب بودند. 
    یکی از طراحی­ ها که به نظر می ­رسید عادی و تا حدودی روستایی باشد، میزی بود که به عنوان محلی برای پخت و پز، خوردن، کار، بازی کودکان و انجام سایر کار ها طراحی شده بود.
    در بالای این میز دوربین­ های هوشمند و پروژکتور تعبیه شده که نقش مرکز کنترل تعاملی را ایفا می ­کند. وقتی مواد غذایی روی این میز قرار می ­گیرد توسط دوربین­ ها شناسایی شده و پروژکتور پیشنهاد هایی برای استفاده از آن و دستور پخت­­ غذا هایی با آن و یک تایمر برای در نظر گرفتن زمان­ های گفته شده در دستور پخت غذا ارایه می ­دهد.  در عین حال زیر سطح چوبی میز سیستم سیم پیچ القایی متصل  به شبکه کامپیوتر تعبیه شده که فرآیند پخت غذا و شارژ دستگاه­ های دستی را فراهم می کند. یکی دیگر از ویژگی­ های آشپزخانه مفهمومی سیستم انبار آن است که بر اساس این ایده طراحی شده است که خرید مواد غذایی از مغازه­ ها از دور خارج شده و پس از سفارش آنلاین مواد غذایی، بلافاصله آن را توسط وسایل هوایی بدون خلبان تحویل­ می ­گیرید.  سیستم انبار آشپزخانه مفهومی به جای یخچال و کابینت از قفسه­ های چوبی استفاده کرده که آرایشی شبیه قفسه­ های موجود در بازار ها و مغازه­ های امروزی دارد.


    نظر شما



    نمایش غیر عمومی
    تصویر امنیتی :