fanavaran
آخرین اخبار
   
    کد خبر : 20416
    تاریخ انتشار : 28 آذر 1391 10:43
    تعداد بازدید : 512

    استفاده از موبایل برای تشخیص حساسیت های غذایی

    محققان آمریکایی دستگاهی طراحی و تولید کرده اند که با اتصال به گوشی های موبایل قابلیت تشخیص حساسیت های غذایی را دارد.

    خبرگزاری مهر- در حالی که کودکان نسبت به بزرگ‌ترها وضعیت جسمانی ضعیف‌تری دارند و گاهی والدین‌شان نمی‌دانند که بدن آنها به چه نوع غذایی واکنش نشان می‌دهد، این امر با استفاده از دستگاه‌های موبایل ممکن شده است.
    بر این اساس محققان آمریکایی دستگاهی با نام iTube  طراحی و تولید کرده‌اند که به گوشی هوشمند متصل شده و دارای حسگرهای حساسیتی است و حساسیت‌های غذایی را با سطح دقت آزمایشگاهی بررسی کرده و تشخیص می‌دهد.
    بر اساس این گزارش، iTube فقط 40 گرم وزن دارد و می‌تواند حساسیت موادی مثل بادام زمینی، بادام، تخم مرغ و فندوق را تشخیص دهد.
    در حالی که آزمایش و تشخیص حساسیت مواد غذایی در آزمایشگاه‌ها پروسه زمان‌بری است، اما iTube می‌تواند مواد حساسیت‌زا را در یک ثانیه تشخیص داده و نمونه‌های آزمایشی را در مدت زمان 20 دقیقه آماده کند.
    بر اساس گزارش تولیدکنندگان این دستگاه، iTube مواد حساسیت‌زا را با انجام آزمایش‌های رنگ سنجی و به واسطه رنگ کردن شیمیایی مواد در یک محلول تشخیص می‌دهد.
    برای آزمایش غذا یک نمونه از آن با آب داغ و حلال در لوله آزمایشگاهی با یک سری واکنش‌گرهای شمیایی مخلوط می‌شود. سپس نور LED روی آن قرار می‌گیرد و دوربین تلفن همراه آن را بررسی کرده و یک برنامه کاربردی که نمونه را با غلظت‌های حساسیت‌زا از قبل تعیین شده مورد مقایسه قرار می‌دهد و به این ترتیب حساسیت‌زا بودن غذا مشخص می‌شود.


    نظر شما



    نمایش غیر عمومی
    تصویر امنیتی :